Θανάσης Πάτρας: «Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσουρός θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα»
Media

Θανάσης Πάτρας: «Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσουρός θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα»

Breakfast@Star: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή του Star και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος, αναφέρθηκε και στον Κώστα Τσουρό με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Ο Κώστας Τσούρος είναι πολύ καλός, μια χαρά! Και η εκπομπή του είναι πολύ καλή και στο χρόνο θα κάνει και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν ξέρω αν ο Κώστας θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα. Αν έχεις κάνει μια τεράστια επιτυχία δεν μπαίνεις στη διαδικασία καν ότι πρέπει να βιοποριστείς από τη δουλειά.

patras.jpeg

Στην δική μου περίπτωση ποτέ δεν σκέφτηκα σε ποια θέση θα βρίσκομαι. Ποτέ δεν κατάλαβα τι θα πει πάνελ. Δεν μου αρέσει η λέξη ”πάνελ”. Είσαι συνεργάτης, συμπαρουσιαστής σε μια εκπομπή. Γιατί βάζουμε μόνοι μας ταμπέλες σε μια εποχή μη στερεοτυπική; Βάζουμε ταμπέλες μόνιμα», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δίκιο σε πολλά πράγματα, δεν είχε άδικο, αλλά ο τρόπος που το διατύπωσε ήταν λάθος κατ’ εμέ. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι πλέον η τηλεόραση είναι γκρίζα ζώνη. Δηλαδή ή είναι άσπρο ή είναι μαύρο. Υπάρχει και το γκρι ρε παιδιά. Να κρατήσουμε αυτό που είπε και είναι σωστό και να βελτιωθούμε. Δεν μίλησε για όλους ο Νταλάρας. Εξυπηρετεί σε τίποτα το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved