Η εξομολόγηση της Ευλαμπίας Ρέβη: «Είχα δεχθεί μπούλινγκ για τα κιλά μου, χοντρό μπιζέλι με έλεγαν»
Media

Η εξομολόγηση της Ευλαμπίας Ρέβη: «Είχα δεχθεί μπούλινγκ για τα κιλά μου, χοντρό μπιζέλι με έλεγαν»

Η Ευλαμπία Ρέβη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο για τα κιλά της.

Η Ευλαμπία Ρέβη τόνισε: «στο δικό μου σχολείο τα βρήκαμε με τα παιδιά. Δηλαδή ήταν μια κοπέλα, που ήταν φίλη μου, η οποία είχε και εκείνη τα θέματα της και όταν μαλώναμε τραγουδούσε αυτό το τραγούδι. Το Χοντρό Μπιζέλι».

Και τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε: «Να το ξαναπούμε όμως γιατί κάποιοι μπορεί να μην το έχουν ακούσει. Ουσιαστικά εσύ μίλησες για το μπούλινγκ που έχεις υποστεί στο σχολείο και είχε να κάνει με τα κιλά σου;»

revi9.png

Και η δημοσιογράφος του Open υπογράμμισε: «Ναι. Το Χοντρό Μπιζέλι με έλεγαν. Έχουμε όμως την τάση να τα λύνουμε όλα αυτά μεταξύ μας. Δηλαδή τα θυμάμαι πολύ όμορφα τα χρόνια αυτά. Όταν το είχα πει όμως, η κολλητή μου που είμαστε μαζί από μωρά μού είπε «κοίταξε να δεις τι μου θύμησες τώρα, το ένιωσα και εγώ». Μπορούμε να γίνουμε σκληρά τα παιδιά και πολλές φορές μπορεί και εγώ να έχω υπάρξει σκληρή, να υπήρξε μια άμυνα δική μου γιατί είχα πληγωθεί παλαιότερα, νομίζω όμως ότι χρειάζεται να σκύψουμε λίγο περισσότερο αλλά η ίδια η τάξη έχει τον τρόπο της να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα. Τουλάχιστον όπως το είδα εγώ. Δηλαδή εμείς ήμασταν όλα τα παιδιά μετά πάρα πολύ αγαπημένα και έφυγε αυτό».

the_2night_show_evlampia_revi.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, μπορεί πολλά πράγματα και οι δημοσιογράφοι να τα διογκώνουμε και να κάνουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στα παιδιά. Θα πρέπει κάθε σχολείο να έχει έναν ειδικό να συζητάμε γιατί συμβαίνει αυτό και να σκύψουμε περισσότερο στην οικογένεια».

Η Ευλαμπία Ρέβη πρόσθεσε: «Τα θυμάμαι πάντως όμορφα τα σχολικά μου χρόνια γιατί κάπως το πήραν, το τράβηξαν και τα λοιπά. Υπήρχε όμως και ένα άλλο περιστατικό που έλεγα και το είχα αναλύσει και για τις γυναίκες. Τα θυμάμαι όμορφα τα σχολικά μου χρόνια, υπήρχε μόνο αυτό με τα κιλά που παλεύεις ακόμα. Δηλαδή… yo yo η κατάσταση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved