Λιάγκας: Δέχθηκε τα συλλυπητήρια για τον πρώην πεθερό του, Δημήτρη Σκορδά - Τι είπε on air;
Media

Λιάγκας: Δέχθηκε τα συλλυπητήρια για τον πρώην πεθερό του, Δημήτρη Σκορδά - Τι είπε on air;

Η Γεωργία Λαλέ ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μπαίνοντας στο πλατό συλλυπήθηκε τον Γιώργο Λιάγκα για τον πρώην πεθερό του, Δημήτρη Σκορδά.

Η εικαστικός που βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών να αποσυρθεί η ροζ ελληνική σημαία από την έκθεση στο ελληνικό γενικό προξενείο στη Νέα Υόρκη είπε μόλις είδε τον Γιώργο Λιάγκα: «Τα συλλυπητήριά μου και για τον πεθερό σας…».

liagkas-skordas.jpg

Και ο παρουσιαστής ο οποίος αιφνιδιάστηκε, απάντησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ευχαριστώ πολύ. Ο πρώην πεθερός μου, αλλά δεν έχει σημασία, είναι ένα κομμάτι της ζωής όπως και να έχει».

LIAGKAS.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής την Τρίτη αποχώρησε από το Πρωινό λέγοντας: «Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ» και ταξίδεψε στο Κιλκίς προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά αφού την Τρίτη το μεσημέρι έγινε η κηδεία του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved