Πετρούνιας - Μιλλούση: Τα πρώτα βήματα των παιδιών τους στην ενόργανη και οι τρυφερές στιγμές
Media

Πετρούνιας - Μιλλούση: Τα πρώτα βήματα των παιδιών τους στην ενόργανη και οι τρυφερές στιγμές

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τις δύο κορούλες τους, οι οποίες ακολουθούν τα... χνάρια της μαμάς και του μπαμπά στον αθλητισμό! 

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια! Λατρεύουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους κι επιλέγουν να κάνουν πράγματα όλοι μαζί σε κάθε τους ευκαιρία.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα τα δύο τους κοριτσάκια να ξεκινήσουν το αγαπημένο τους άθλημα... ενόργανη γυμναστική!

Η Βασιλική Μιλλούση σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε στιγμιότυπα από την 5χρονη Σοφία και την 4χρονη Λένια να φορούν τα κορμάκια τους και να γυμνάζονται.

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πιτσιρίκες είναι πολύ χαριτωμένες!

Όσον αφορά τη μητρότητα και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται καταστάσεις που αφορούν τις κορούλες της, η Βασιλική Μιλλούση σε πρόσφατη συνέντευξη της στην "Ελένη" είχε πει:

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μάς έχουν αγαπήσει μέσα από εμάς τη γυμναστική, έχουν κλίση, γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις κι ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα κι όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved