Σοφία Αλιμπέρτη: «Η πρώτη μου απόπειρα να...» - Το νέο της χόμπι και το κρυφό της ταλέντο!
Instagram / sofoufou_
Media

Σοφία Αλιμπέρτη: «Η πρώτη μου απόπειρα να...» - Το νέο της χόμπι και το κρυφό της ταλέντο!

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που αγαπάμε πολύ και μας αρέσει να την παρακολουθούμε. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, μοιράστηκε στα social media το νέο της χόμπι, τη... ζωγραφική!

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία ως ηθοποιός, αλλά και ως παρουσιάστρια.

Ως γνωστόν, υπήρξε παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο, έχοντας αποκτήσει μαζί του δύο γιους, τον Μιχαήλ και τον Νικόλα, οι οποίοι είναι επίσης καλλιτέχνες. Ο πρώτος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, ενώ ο δεύτερος με τη δισκογραφία κι έχει γίνει γνωστός σε εμάς ως Good Job Nicky.

Καλλιτέχνες και οι δύο, πολύ επιτυχημένοι και με πολλά «χιλιόμετρα», εκείνος στο τραγούδι και εκείνη στην υποκριτική, είχαν γίνει το αγαπημένο θέμα όλων όσο καιρό βρίσκονταν στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων για τη ζωή και τον έρωτά τους.

Γνωρίστηκαν το 1986, τότε που η Σοφία ήταν περιζήτητη και ο Γιάννης Πάριος ήδη ένα μεγάλο όνομα στον χώρο του πενταγράμμου. Ερωτεύτηκαν σφόδρα και σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν. Ποτέ ο φωτογραφικός φακός δεν απαθανάτισε το ζευγάρι γαμπρό και νύφη αφού οι δυο τους επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Πάρο, έναν τόπο που λατρεύουν και που γνώριζαν ότι θα τους παρείχε την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που ήθελαν για να ζήσουν μακριά από όλους και όλα αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους.

Μπορεί να έχουν περάσει 27 χρόνια και οι δυο τους να μην είναι πλέον μαζί, παραμένουν όμως αγαπημένοι και νιώθουν ο ένας τον άλλον οικογένεια.

Το νέο χόμπι και το κρυφό ταλέντο

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ούσα ενεργή στα social media απολαμβάνει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές της με το κοινό της.

Πρόσφατα μάλιστα, μέσα από ένα Instagram Story θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το νέο της χόμπι που είναι η ζωγραφική!

aliberti.webp

Η ίδια μάλιστα σχολίασε: «Η πρώτη μου απόπειρα να ζωγραφίσω...Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασα ωραία προσπαθώντας».

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας έχει ζωγραφίσει τη Φρίντα Κάλο και όπως μπορεί να δείτε κι εσείς, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει τρομερό ταλέντο και στη ζωγραφική!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved