Ένταση στη Super Κατερίνα: «Κι εσύ έχεις κάνει πράγματα για τα οποία δεν είσαι περήφανος»
Media

Ένταση στη Super Κατερίνα: «Κι εσύ έχεις κάνει πράγματα για τα οποία δεν είσαι περήφανος»

 

 Ένταση στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή το θέμα του Γιώργου Νταλάρα και τις δηλώσεις του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε στον τρόπο που σχολίασε η Κατερίνα το θέμα του Νταλάρα και είπε:

«Η λεπτομέρεια της καλλιτεχνικής αξιολόγησης, την αξιολόγηση που έκανες στην ελληνική τηλεόραση, την περνάμε με μια απλή επιθετική στάση».

Με την Κατερίνα να απαντά: «Την τηλεόραση που υπηρετείς 30 χρόνια και δεν την άλλαξες καθόλου. Δεν προσπάθησες να την αλλάξεις»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σε αυτό το επιχείρημα σου έχω απαντήσει. Μην επιμένεις γιατί είναι σαν να λες, δεν καταλαβαίνω»

kainourgiou.jpg

Κατερίνα Καινούργιου: «Όχι, απλά δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Προσπάθησα όσο πέρναγε από το χέρι μου. Αλλά τα χέριαμ μου δεν ήταν μαγικά. Η στάση μου, δεν ήταν αυτή… Την παθολογία της τηλεόρασης ακούμπησε ο Νταλάρας, την έκρινε ο Νταλάρας με εύστοχο ή άστοχο τρόπο, κι εμείς τώρα λέμε, “τον Ζαζόπουλος πως τον έκρινε;”

Κατερίνα Καινούργιου: «Εσύ δεν έχεις κάνει πράγματα για τα οποία δε χαίρεσαι τηλεοπτικά; Όλοι έχουμε κάνει λάθη… Επειδή έχεις υπάρξει “αφεντικό” σε εταιρεία παραγωγής, θέλω να σου πω ότι εγώ έχω πάρει δυο αρχές από το σπίτι μου, δεν βρίζω ποτέ και δεν υποτιμώ τον άνθρωπο που μου δίνει ψωμί όσες διαφωνίες κι αν έχω, και το μέσο, τον χώρο στον οποίο εργάζομαι. Αντίθετα τον στηρίζω»

mikroutsikos-(1).jpg

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βεβαιότατά αλλά δε θα αλλάξω τις απόψεις μου. Ξέρω με τη δουλειά μου να στηρίζω τους ανθρώπους που μου δίνουν μια θέση. Και το κάνω»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν έκανες κάποια πράγματα για τα οποία δεν ήσουν περήφανος, γιατί δε τα άλλαξες;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν είμαι ο αναρχικός των Εξαρχείων που θα βάλω φωτιά, αλλά τις απόψεις μου που μπορεί να πιάνουν και τον εργοδότη μου, με τρόπους, θα τις δείξω. Την ταυτότητά μου θα τη δείξω, δεν είμαι άλλος στα καμαρίνια και άλλος εδώ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ έτσι είμαι, την άποψή μου τη λέω. Και πριν με χτύπησες που είχε το θάρρος της γνώμης μου. Άλλα λες… Λάθη έχουμε κάνει όλοι, κι εγώ κι έχω ζητήσει και συγγνώμη πολλές φορές. Κι εσύ έχεις κάνει εκπομπές για τις οποίες δεν είσαι υπερήφανος… Έχεις κάνει εκπομπές για τις οποίες δεν είσαι χαρούμενος… Ριάλιτι έκανες…»

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Να πω κάτι για να το κλείσω, όποιος νιώθει άσχημα με αυτό που κάνει, μπορεί να προσπαθήσει να το αλλάξει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved