Πολυχρονόπουλος: Ποια είναι η ξανθιά κυρία του θεάτρου που έπαιζε «φρουτάκια» με τον «Άλλο Άνθρωπο»;
Media

Πολυχρονόπουλος: Ποια είναι η ξανθιά κυρία του θεάτρου που έπαιζε «φρουτάκια» με τον «Άλλο Άνθρωπο»;

Σκηνοθέτιδα αλλά και ηθοποιός, δηλώνει και δημόσια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η γυναίκα που φέρεται να έπαιζε «φρουτάκια» με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Πλούσια η εθελοντική δράση της στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», σύμφωνα και με τις μαρτυρίες ανθρώπων όσο και με τις αναρτήσεις που η ίδια έχει κάνει κατά καιρούς τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.

Πάρα πολύ χαρούμενη μάλιστα ήταν και λίγες ημέρες πριν «σκάσει» το θέμα, όταν έκοψαν την βασιλόπιτα για τον «Άλλο Άνθρωπο» και δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες με τον κόσμο, όπου και τον καλούσε να βρεθεί στην κοπή της πίτας όπου θα έδιναν δώρο 1500 ευρώ σε επιταγές τροφίμων και άλλα δώρα.

polyxronopoylos.png

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την εκπομπή Live News, η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο.

Στην φωτογραφία που παρουσίασε η εκπομπή του Mega φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κ. Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια», με αποτέλεσμα να γεννάται το ερώτημα εάν τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα τυχερά παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο» ή ήταν από δικές της απολαβές.

Η ίδια, γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011 και το 2016 ίδρυσε δική της εθελοντική ομάδα θεάτρου και πάντα βρισκόταν στις επάλξεις σε όλες τις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live δήλωσε πως «δεν ξέρει τίποτα».

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved