Αυγουστίδης: Τα δάκρυα, οι παιδικές φωτό & η εξομολόγηση: «Με τη Γεωργία θέλω να κρατήσει για πάντα»
Media

Αυγουστίδης: Τα δάκρυα, οι παιδικές φωτό & η εξομολόγηση: «Με τη Γεωργία θέλω να κρατήσει για πάντα»

Ενώπιος Ενωπίω: Γιος του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, είχε πολλά να πει για τους γονείς του αλλά και για την δική του ζωή καθώς πλέον έχει χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο αλλά έχει δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που εδώ και τρία χρόνια υποδύεται τον Αστέρη Σταματάκη στη σειρά Σασμός, και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης 1/2.

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ο πρώτος μου στόχος ήταν η σκηνοθεσία. Κάπως ήρθε η υποκριτική και μάλιστα αντιστεκόμουν. Έλεγα θα δώσω στο Εθνικό και αν περάσω πέρασα, δεν πέρασα. Μετά έλεγα θα πάω σε μια δραματική γιατί έπαιζα σε κάτι ταινιάκια και ήμουν τόσο κακός. Μετά ήρθαν οι "Σειρήνες στο Αιγαίο"! Από την αρχή έβαζα όρια στους γονείς μου να μην επεμβαίνουν. Ήθελα την ανεξαρτησία που θέλει ένα παιδί και δεν ήθελα και να μιλάω γι΄αυτούς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν επηρεάστηκα, σου είναι οικεία αυτά τα πράγματα.

orfeas.jpg

Μπορεί να έκανα κριτική μικρότερος στους γονείς μου. Τώρα πια, κρατάω ένα κομμάτι που βλέπω σε αυτούς... Η μαμά μου είναι πολύ ενεργή, ο μπαμπάς μου δεν ασχολείται πλέον, δεν θέλει, κρατάω ένα κομμάτι και το έχω εκεί για να το θαυμάζω. Θαυμάζω αυτό που κάνει η μαμά μου, σε αυτή τη δουλειά που μοιραζόμαστε, τρία χρόνια τώρα. Στο DNA μου βρίσκω πολλές ομοιότητες και με συγκινεί βαθιά, γιατί είμαι κομμάτι τους. Τώρα πια δέχομαι κριτική, σαν Ορφέας. Οι ίδιοι πια δεν μου κάνουν!», είπε μεταξύ άλλων κατά την έναρξη της εκπομπής ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος είναι πολύ προσεκτικός στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια!

«Η θεατρική μας συνύπαρξη πρέπει να πω ότι υπήρξε αποκαλυπτική. Κι αυτό όχι μόνο επειδή είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά διότι μου αποκαλύφθηκε στο πρόσωπό του μια φωτεινή ελπίδα για το μέλλον στον χώρο μας. Τώρα με τα χρόνια που μεσολάβησαν και επειδή έχει διαγράψει και μια πορεία στον χώρο, προβλέπω ότι ο Ορφέας θα αφήσει ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στα χωράφια της τέχνης μας.

Βλέπω ότι παραμένει μακριά από ανοησίες, από σαχλαμάρες και από δήθεν ψευδοπνευματικότητες. Προσβλέπω με ενθουσιασμό σε μια μελλοντική συνεργασία! Επειδή γνωρίζω καλά και τους γονείς του, και έχω συνεργαστεί και με την Μαρία και με τον Ντίνο, θα τους προτρέψω να αρχίσουν να καμαρώνουν λίγο περισσότερο, απ΄όσο ήδη το κάνουν», είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε για τον γιο της με τα πιο τρυφερά λόγια και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την ζωή του και την παιδική του ηλικία, ακόμα και όταν είχε δαγκώσει κάποιες ράβδους που φωσφόριζαν.

«Εξαιτίας της μητρικής αγάπης όφειλα να προστατεύσω το παιδί μου, στην περίπτωση που ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά του μπορεί να είναι γεμάτος παγίδες, όχι εκ των άλλων αλλά λόγω έλλειψης ταλέντου, ανθεκτικότητας, λογικής, καλλιέργειας. Ήμουν σιωπηλή, περίμενα. Ο Ορφέας ήθελε να γίνει σκηνοθέτης όχι ηθοποιός.

Πήγα στο θέατρο, στην πρώτη παράσταση που έκανε με την Ελένη Ράντου. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία, δεν ήθελα να εκτεθεί το παιδί μου. Ήθελα να βιώσει την αντικειμενική πραγματικότητα του εκτίθεμαι. Όταν έχεις μπροστά σου τους θεατές, δεν είναι παίξε, γέλασε. Είσαι εσύ ο ίδιος με τη ψυχή σου. Όταν τέλειωσε η παράσταση έκλαιγα με λυγμούς, γιατί είδα το ταλέντο του. Ακόμη άγουρο, αλλά το είδα, δεν ξεγελιέμαι. Ήξερα ότι τον περιμένει μια διαδρομή αφοσίωσης, συνεχούς εκπαίδευσης, θα ζούσε της δικής του εποχής τα μικρά ή μεγάλα αγκάθια. Μιλάω αντικειμενικά. Ο Ορφέας είναι ένας ηθοποιός που θα αφήσει αποτύπωμα στον χώρο μας, που θα το θυμούνται. Είναι φοβερό, έχει μεγάλη σημασία.

Το σοκ ήταν επειδή έβλεπα στα μάτια του την αλήθεια και την πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ψυχραιμία του. Έτσι ήταν ο Ορφέας, από μικρό παιδί είχε μια ψυχραιμία, παράξενη, για την ηλικία του. Ήταν πολύ τρυφερός, πολύ τακτικός και ιδιαίτερος. Ήταν πολύ διαισθητικός κι έτσι είναι και ο γιος του τώρα. Είναι τόσο ωραία αυτά που έζησα με τον γιόκα μου! Δεν ήταν δύσκολο παιδί! Είναι τίμιο παιδί, τίμια ψυχή, τίμιος άνθρωπος! Τον αγαπώ!», ήταν κάποια από τα λόγια της.

Για τον γιο του, Αχιλλέα Αυγουστίδη και την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, είπε: «Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε μέσα από τη σχέση μου με την Γεωργία. Αυτή μου το ενέπνευσε. Δίνω χρόνο και παίρνω από τον ύπνο μου αν χρειαστεί για να είμαστε μαζί. Ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο, να έχει η μέρα 44 ώρες. Είχα άγχος γιατί δεν ήθελα να αλλάζω μόνο πάνες, ήθελα να τον βλέπω.

Ήθελα να βλέπω την Γεωργία, πώς αναπνέει πια ως μητέρα. Αρκετός χρόνος για την οικογένεια και τον Αχιλλέα. Όσο περνούν τα χρόνια θα προσαρμόζομαι για τις ανάγκες της οικογένειας. Με τη Γεωργία συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε!

Έχει αυτό που θέλω κι εγώ να ξαναγίνω. Μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη. Θέλω να είμαι έτσι πάνω στην σκηνή και να είναι αυτός ο στόχος μου και η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω. Είναι τέλειο που αυτά που ήθελα να κάνω μόνος μου, θέλω να τα κάνω μόνο με τη Γεωργία. Είναι αυτό που θες όλα αυτά να τα κρατήσεις και να είσαι με τον άλλο για πάντα».

Η ίδια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο και παρόλο που προσπάθησαν πολύ οι συντελεστές του Ενώπιος Ενωπίω να την πείσουν να μιλήσει, δεν τα κατάφερε!

Ο μεγάλος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, με τον οποίο τους δένει μια πολύ στενή φιλία, μίλησε για εκείνον, όπως και η Δάφνη Κουτσάφτη, ενώ παράλληλα είδαμε και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Εκεί ήταν που ο ηθοποιός συγκινήθηκε και σκούπισε τα δάκρυά του on camera!

Στην εκπομπή φυσικά μίλησε και η Ελένη Ράντου με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά πλέον έχουν γίνει και κουμπάροι.

«Εγώ πάντα νιώθω συγγενής με τον Ορφέα από τότε που τον γνώρισα. Όταν τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα συνεργασία, η πρώτη του κουβέντα ήταν ότι σκεφτόταν τον εαυτό του στο σινεμά και όχι στο θέατρο. Νιώθω συγκίνηση που πλέον ονειρεύεται θεατρικά. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και νιώθω ότι έχω βάλει ένα λιθαράκι για να αγαπήσει το θέατρο. Εμένα είναι το καμάρι μου!

Καμαρώνω και ξέρω ότι έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο. Αυτό είναι σπουδαίο. Θα μπορούσε να κάνει την καριέρα του σταρ και δεν την κάνει. Κάνει δύσκολα πράγματα, ψάχνει πάρα πολύ. Έχει μια νηφαλιότητα σκέψης και μια ωριμότητα που τροφοδοτούν εξαιρετικά το ταλέντο του. Ο τρόπος που διαχειρίζεται το ταλέντο του είναι μαγικός. Τον θαυμάζω βαθιά. Δεν έχει χάσει τα μυαλά του ούτε ένα δευτερόλεπτο. Κάνει μια δουλειά πολύ εσωτερική και βαθιά γιατί έχει ψάξει καλά τον εαυτό του. Αν έκανα παιδί, θα ήθελα να είναι ο Ορφέας», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Δείτε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved