Ευαγγελία Συριοπούλου: «Οι τηλεθεατές να περιμένουν πολλές εξελίξεις και ανατροπές»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Οι τηλεθεατές να περιμένουν πολλές εξελίξεις και ανατροπές»

Παράδεισος: Για τις εξελίξεις της σειράς και πώς θα ήθελε η ίδια να δει την ηρωίδα της στα προσεχή επεισόδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Στα επόμενα επεισόδια, η Μιράντα έρχεται κοντά με τον Χριστόφορο. Υπάρχει ενδεχόμενο η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από φιλική;

0 Χριστόφορος είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στη Μιράντα. Νιώθει όμορφα μαζί του και μπορεί να του ανοίξει την καρδιά της, εκμυστηρευόμενη διάφορα προσωπικά της θέματα. Παρότι όμως τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Χριστόφορου, η καρδιά της ανήκει στον Ντίνο. Σεναριακά δεν ξέρω ακόμα πώς θα εξελίξουν αυτή τη σχέση.

paradeisos.jpeg

Θα τη δούμε να ερωτεύεται ξανά;

Για την ώρα, η ηρωίδα δεν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα. 0 χωρισμός της με τον Ντίνο είναι ακόμα πολύ φρέσκος. Όμως, η ζωή παίζει διάφορα παιχνίδια, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη Μιράντα.

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί η ζωή της ηρωίδας σας;

Της αξίζει να βρει τη γαλήνη και την ευτυχία και οι άνθρωποι που την έχουν πονέσει να τιμωρηθεί. Να βρει τη δικαίωση για όλα αυτά που της έχουν συμβεί.

paradeisos.jpg

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Πολλές εξελίξεις και ανατροπές, νέοι έρωτες και έρωτες που μπορεί να ξαναζωντανέψουν, νέα μέτωπα που ανοίγουν για τους ήρωες και εχθροί που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι μερικό από αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Έχετε σκεφτεί ποιο θα θέλατε να είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα σας μετά τον «Παράδεισο»;

Για την ώρα, είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου στον «Παράδεισο». Δεν έχω ακόμη σκέψεις για επόμενα επαγγελματικά βήματά μου, είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved