Στα σύνορα: Η Ιωάννα και ο Νικόλας μεταφέρουν το λαθραίο εμπόρευμα

Στα σύνορα

CactuSoup
Media

Στα σύνορα: Η Ιωάννα και ο Νικόλας μεταφέρουν το λαθραίο εμπόρευμα

Στα σύνορα: Ο Νικόλας αποκαλύπτει πως αυτός και η Ελένη έχουν σχέση και όλοι μένουν έκπληκτοι.

Συνάμα, ο Περικλής, μετά τη μετάθεσή του, αναλαμβάνει μια θέση στο φυλάκιο των συνόρων και δημιουργεί προβλήματα σε όλους. Εν τω μεταξύ, η Μπαρντάνα και η Ολυμπία αποφασίζουν να τιμωρήσουν τους άντρες τους και δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν μαζί τους.Έτσι, ο Βαγγέλης κοιμάται στο σπίτι του Αντώνη.

sta-synora-antonis.jpg

Όμως, το πρωί, η Καίτη τον περιποιείται ιδιαίτερα και αυτό προκαλεί τη ζήλια του άντρα της. Από την πλευρά της, η Γιαννούλα πηγαίνει στο σπίτι της Μπαρντά- νας στην Αλβανία και προσπαθεί να την ηείοει να συγχωρήσει τον Βαγγέλη. Μάλιστα, της ζητάει και το διαβατήριό του, προκειμένου να του το δώσει ώστε να περάσει τα σύνορα και να επιστρέφει στο σπίτι του. Η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη για την επιχείρηση της Γιαννούλας και δεν σηκώνει άλλες καθυστερήσεις. Από την άλλη, ο Μελέτης, με τη βοήθεια της Ιφιγένειας, σκέφτεται ένα κόλπο και καταφέρνει να ξαναπάρει τη θέση του στο φυλάκιο.

sta-synora-giagia-giannoula.jpg

Στο μεταξύ, ο Περικλής με την Ελόνα αναλαμβάνουν κοινές περιπολίες στα σύνορα. Ταυτόχρονα, η Ιωάννα με τον Νικόλα και τον Στέφανο προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να απομακρύνουν τον Ηρακλή από εκεί. Τη λύση τούς δίνει η Ιφιγένεια. Την ώρα που ο Αντώνης, ο Στέφανος και ο Νικόλας μεταφέρουν το λαθραίο εμπόρευμα στο δάσος, ο Περικλής κάνει περιπολίες. Έτσι, αναγκάζονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

sta-synora-periklis.jpg

Στιγμές μετά, ένα ατύχημα του Αντώνη δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση, ενώ η Γιαννούλα είναι αγανακτισμένη. Παράλληλα, η Ιωάννα και ο Νικόλας μεταφέρουν τα λαθραία, αλλά η ξαφνική εμφάνιση του Ηρακλή στο βουνό τούς αιφνιδιάζει. Για αυτόν τον λόγο αναγκάζονται να επινοήσουν μια κάλυψη που τον σοκάρει....

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved