H Παραλία: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Διονύση και Παύλο
Media

H Παραλία: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Διονύση και Παύλο

H Παραλία: Το απρόσμενο γεγονός που συνέβη στην οικογένεια Αρχοντάκη ενώ προετοίμαζε τον γάμο της Υπατίας και του Χάρι προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που ήθελαν να χαλάσουν τη γιορτή κατάφεραν να βλάψουν τον Διονύση. Έτσι, ο πατριάρχης της οικογένειας καταλήγει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

H-PARALIA-EPEISODIO-73-1.jpg

Συγχρόνως, ο Παύλος έχει επιστρέφει από την Πορτογαλία και αναλαμβάνει για δεύτερη φορά τα ηνία της επιχείρησης του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ο Χάρι παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και η αναπάντεχη συνάντηση με κάποιον τον οδηγεί σε μια δύσκολη αποστολή.

H-PARALIA-EPEISODIO-77-7.jpg

Ωστόσο, για τον γιατρό τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της μητέρας του. Εν τω μεταξύ, η επιστροφή του Παύλου φέρνει μεγάλες εντάσεις και ανατροπές. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθαίνει για κάποιες πράξεις του Διονύση, οι οποίες επηρεάζουν άρδην και τη δική του ζωή. Τότε, έρχεται σε ρήξη μαζί του και ακολουθεί ένας άγριος καβγάς. Ύστερα από αρκετές εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσά τους, τελικά πατέρας και γιος αποφασίζουν να μιλήσουν με ειλικρίνεια ο ένας στον άλλον για τις αρνητικές συνέπειες που έχουν προκαλέσει οι πράξεις του Διονύση στον Παύλο.

kerasia-i-paralia.jpg

Από την άλλη, η Μαρία, που εδώ και καιρό βρίσκεται στην παρέα των χίπηδων, αλλά δεν μένει μαζί τους αποφασίζει να εγκαταλείψει την ασφάλεια του σπιτιού της και να μετακομίσει μόνιμα στην παραλία των Ματάλων. Έτσι, εντάσσεται κανονικά στο κοινόβιο των φίλων της και μάλιστα δεν διστάζει να υποκύψει στους πειρασμούς της κοινότητας.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved