Προξενιό – Αριανούτσος: «Ο Χρήστος θα αναστατωθεί σε μεγάλο βαθμό όταν μάθει την αλήθεια»

To προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αριανούτσος

Media

Προξενιό – Αριανούτσος: «Ο Χρήστος θα αναστατωθεί σε μεγάλο βαθμό όταν μάθει την αλήθεια»

Ηθοποιός, γραφίστας, ερασιτέχνης φωτογράφος, γράφει στίχους και μουσική. Ο πολυτάλαντος Δημήτρης Αριανούτσος ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που ξεχωρίζουν.

Στο θέατρο, συμμετέχει στην παράσταση «Το μυστικά της κοντέσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, που ανεβαίνει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με τη Νένα Μεντή στον ομώνυμο ρόλο.

Είστε ηθοποιός, φωτογράφος, στιχουργός... Όλα μαζί συνθέτουν το προφίλ ενός καλλιτέχνη.

«Η γραφιστική είναι αυτό που έχω σπουδάσει και μου αρέσει πολύ, γιατί μπορώ μέσα από τη δουλειά μου να εκφραστώ. Η υποκριτική είναι αυτό που θέλω πραγματικά να κάνω. Μπαίνω στη διαδικασία να ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα και αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Με κρατάει σε εγρήγορση. Η φωτογραφία είναι, επίσης να φωτογραφίζω όμορφες στιγμές και χαμόγελα. Θεωρώ πως όλα αυτά μαζί συνθέτουν το προφίλ ενός καλλιτέχνη»

arianoutsos-(1).jpg

Ο Χρηστός θα ερωτευθεί την Ιουλία, αλλά είναι ένας απαγορευμένος έρωτας, καθώς είναι μητριά του και σύζυγος του πατέρα του;

«Ο Χρήστος από τη στιγμή που γύρισε από το μοναστήρι είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με το παρελθόν και να ανακαλύψει τι συνέβη με τη μητέρα του. Αυτές οι απαντήσεις θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει στη ζωή του και να αφήσει πίσω το παρελθόν του. Θεωρεί πως το να παντρευτεί αυτή τη στιγμή δεν θα τον βοηθήσει. Στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι μητέρα και όχι γυναίκα».

arianoutsos-(3).jpg

Ο Χρήστος θα γίνει στήριγμα της Ιουλίας στο νοσηρό και κακοποιητικό περιβάλλον που την περιστοιχίζει, στο αρχοντικό του Προβιο

«Ο Χρήστος και η Ιουλία θα αναπτύξουν μια όμορφη σχέση μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν κάποια γεγονότα που τους ενώνουν και θα τους βοηθήσουν να έρθουν πιο κοντά. Ο θάνατος της μητέρας του και ο θάνατος του πατέρα της. Οπότε θα δούμε πώς μέσω της καθημερινότητας θα ξυπνήσουν οι μνήμες του παρελθόντος».

Η αποκάλυψη ότι ο μοναχός Επιφάνειας είναι ο πραγματικός πατέρας του, ανατρέπει τη ζωή του Χρήστου;

«Πιστεύω πως η αποκάλυψη ενός τέτοιου μυστικού θα g ανέτρεπε τη ζωή οποιοσδήποτε ανθρώπου που βιώνει μια παρόμοια κατάσταση. Θεωρώ πως και ο Χρήστος, επειδή είναι και ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, θα αναστατωθεί σε μεγάλο βαθμό όταν μάθει την αλήθεια»

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved