Η Γη της Ελιάς - Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα πριν τη γέννηση του μωρού της
Media

Η Γη της Ελιάς - Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα πριν τη γέννηση του μωρού της

 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία υποδύεται την Ιουλία στη Γη της Ελιάς σταματά τα γυρίσματα προκειμένου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αφού τα γυρίσματα για εκείνη σταματάνε.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Χριστίνα, Νικολή, Ξένια, Γιάννο, Andrew, Κατερίνα, Νικόλα, Αδριάνα, Στέλλα, Πόλις, Έφη κ Μιχάλη που τα έκαναν όλα πιο εύκολα κ εφικτά. Τους συνάδελφους Πασχάλη, Νίκο, Ειρήνη κ Βάσια για την υπομονή τους κ την συμπαράσταση τους. Κ όλη τη παραγωγή της make it που μας φροντίζουν διαρκώς κ είναι πάντα διαθέσιμοι.Σας ευχαριστώ πολύ, μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας κ τον καθένα χωριστά. #mammabear

Με αγάπη ΑΚ», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

kouloukakos.jpg

Στην τελευταία της συνέντευξη στο Glow είχε πει για τη σειρά "Όταν πλέον έχεις φτάσει αισίως στην 3η σεζόν και πας για 4η, βάζεις τις πινελιές σου στον χαρακτήρα του ρόλου σου. Δοκιμάζεις εκ του ασφαλούς, πειραματίζεσαι κι εκεί μπορεί να έφερα και λίγο από την Αντιγόνη στην Ιουλία. Αλλά καλύτερα όχι, θα ήταν άλλη σειρά και το σενάριο το υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, όχι εγώ, άρα είναι δικό της παιδί, όχι δικό μου."

Και τόνισε: "Θεωρούσα ότι θα ολοκληρωθεί η σειρά φέτος, με την 3η σεζόν. Θέλω να ολοκληρώνω τις δουλειές μου και τους χαρακτήρες που ενσαρκώνω. Η Ιουλία ακόμη δεν έχει φτάσει εκεί που της αξίζει."

Δείτε στιγμιότυπα από τα τελευταία της γυρίσματα στη Γη της Ελιάς πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έδωσε το πιο δυνατό spoiler στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved