Γη της Ελιάς – Παπανδρέου: Το spoiler για το τέλος του ήρωα του, Φίλιππου
Media

Γη της Ελιάς – Παπανδρέου: Το spoiler για το τέλος του ήρωα του, Φίλιππου

Γη της Ελιάς: Όταν η σειρά ολοκληρωθεί για αυτή τη σεζόν, ο Φίλιππος θα έχει μαζέψει τα πράγματά του και θα έχει φύγει από τη Μάνη, όμως ο Διονύσης Παπανδρέου που υποδύεται με μαεστρία τον γιο της Χάιδως, δεν αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα του ήρωά του.

Μιλάει όμως για τη σχέση του με τη Βασιλική ή αλλιώς τη γυναίκα της τηλεοπτικής του ζωής.

Πως αλήθεια έχει σωθεί αυτός ο ήρωας; Η μητέρα του έχει κάνει φόνους, αλλά και άλλοι ήρωες της σειράς δεν διστάζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

«Η μητέρα του όσες φορές χρειάστηκε να βάψει τα χέρια της με αίμα, υπήρχε κάποιος λόγος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε τη Χάιδω ως μανιακή δολοφόνο. Οι κινήσεις της αφορούσαν τις αξίες της οικογένειας, κάτι που ισχύει και για τον ήρωά μου. Νομίζω πως αν κάτι έχει να κάνει με την οικογένειά του, ο Φίλιππος θα έμπαινε μπροστά για να καθαρίσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό. Αρα έχει σωθεί γιατί η Χάιδω θέλησε να πάρει το κρίμα πάνω της, διαφορετικά δεν θα μιλάγαμε σήμερα για έναν θετικό ήρωα. Βέβαια, αν με ρωτάτε, μια τέτοια κίνηση που κάνει κάποιος για την τιμή της οικογένειας, δεν αλλάζει τον χαρακτήρα και την καλοσύνη του, απλά λερώνει τα χέρια του. Προς θεού, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, δεν επικροτώ παρόμοιες κινήσεις, μιλάμε για μυθοπλασία αυτή τη στιγμή».

filippos-vasiliki-gi-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Φίλιππος- Βασιλική

Τιμάει τις αξίες της οικογένειας και το αποδεικνύει μέσα από τη σχέση του με τη Βασιλική.

«Η Βασιλική είναι ο έρωτας της ζωής του. Παρόλο που δεσμεύτηκε από πολύ μικρός, στο πρόσωπό της βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και αυτό δεν θα αλλάξει. Τα δίνει όλα για εκείνη. Αποτελεί το άλλο του μισό».

Έτσι θα είναι μέχρι το τέλος; Η σχέση τους είναι για εμάς μια σταθερά στη σειρά!

«Νομίζω πως οι μεγάλοι έρωτες δεν μπορούν να καταστραφούν. Πιστεύω λοιπόν πως έτσι θα είναι μέχρι το τέλος Φίλιππος και Βασιλική».

Τον Μιλτιάδη όμως τον ζηλεύει...

«Σίγουρα. Ο Μιλτιάδης είναι ένα όμορφο παιδί και σε συνδυασμό με την καψούρα του για τη Βασιλική, οτιδήποτε ξεπερνάει τα όρια μιας φιλικής σχέσης, τον κάνει να τρελαίνεται. Νομίζω αυτό συμβαίνει με όλους τους ερωτευμένους. 0 Φίλιππος θα του κάνει μια ειλικρινή συζήτηση αλλά δεν θα εναντιωθεί απέναντι του γιατί ξέρει πως είναι ένα καλό παιδί. Ισα-ίσα που ο ήρωάς μου θα τον συμβουλευτεί κιόλας από τη στιγμή που θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπει ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική».

gh-ths-elias-fillipos-vasiliki.jpg

Η γη της ελιάς: Βασιλική- Φίλιππος

Έχω μια πληροφορία πως οι δυο τους θα κάνουν και δεύτερο παιδί.

«Είναι στα σκαριά το ζήτημα του δεύτερου παιδιού, θα το συζητήσουν σοβαρά αλλά θα μεσολαβήσουν κάποια άλλα ζητήματα όπως η δίκη της Χάιδως, οπότε και θα το αφήσουν για λίγο αργότερα».

Στο μεταξύ ο ήρωάς σας έχει δεθεί απίστευτα και με τον Παρασκευά! Όμως, πες αλήθεια εγκρίνει τη διπλή του σχέση;

«Ο Παρασκευάς είναι ένα παιδί που ακόμα δεν έχουμε μάθει τι κρύβει, από πού προέρχεται, ούτε τι κουβαλάει στην ψυχή του. Παρ’ όλα αυτό, ο Φίλιππος ξέρει πως ο φίλος του έχει μέσα του πράγματα αλλά στην ψυχή είναι αγνός. Δεν θα γίνει επικριτικός όταν μάθει για τις παράλληλες σχέσεις του. Το πρόβλημά του θα αφορά την Ειρήνη, την αδελφή του. Είναι κάτι που τον καίει και επειδή αυτό είναι μια πληροφορία που δεν μπορεί να μοιραστεί εύκολα. θα τον δούμε να τρώγεται με τα ρούχα του. Πολύ σύντομα όμως θα το μοιραστεί... θα έχει φτάσει στα όριά του»

Και αφού φέτος θα ολοκληρωθεί ο ήρωάς σας, πώς νομίζετε ότι θα αποχωρίσει από τη Μάνη;

«Δεν το γνωρίζω, να σας πω την αλήθεια. Εμπιστεύομαι τυφλά τη σεναριογράφο μας, πιστεύω πως θα μεγαλουργήσει. Από αυτό που έχουμε δει όμως τα τρία αυτά χρόνια, δεν θεωρώ πως θα αφήσει τη Βασιλική και το παιδί του και θα φύγει. Δεν έχει δείξει σημάδια εγκατάλειψης και φυγής. Η γνώριμη ηρωίδα προς εσάς».

Λογικά είναι δύο ήρωες που παλεύουν τους δαίμονές τους. Θα φτάσουν στο φως;

«Βρίσκουν σημεία επαφής και έχουν μια ουσιώδη επικοινωνία. Δεν ξέρω αν αυτό θα τους δώσει ελπίδα για να συνεχίσουν, αλλά το να βρεις κάποιον που μπορείς να μοιραστείς τον πόνο σου είναι πολύ σημαντικό».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved