My style rocks τελικός: Τα βιογραφικά των 5 φιναλίστ, οι κόντρες, τα κλάματα & οι καλύτερες στιγμές
Media

My style rocks τελικός: Τα βιογραφικά των 5 φιναλίστ, οι κόντρες, τα κλάματα & οι καλύτερες στιγμές

My style rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή θα βαθμολογήσουν σήμερα 2/2 για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, όμως το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει την τελική απόφαση.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κουκίου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία είναι οι πέντε φιναλίστ που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις εμφανίσεις τους και σήμερα στις 16.15 στον ΣΚΑΪ θα διεκδικήσουν τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» αλλά και το μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Ο βαθμολογικός πίνακας μηδενίζεται και οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν αποκλειστικά από τις σημερινές τους εμφανίσεις στην πασαρέλα του My Style Rocks. Ο τελικός χωρίζεται σε τρία μέρη.

Στο πρώτο μέρος οι fashionistas θα παρουσιάσουν εκ νέου μία από τις δοκιμασίες που έχουμε ήδη δει αλλά με διαφορετικό concept και η διαγωνιζόμενη με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει.

1706875329526-600177375-MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(03).jpg

Στο δεύτερο μέρος οι φιναλίστ επιλέγουν ένα από τα Gala που παρουσιάστηκαν και το ξαναφέρνουν με νέο outfit και νέο concept. Από αυτή την εμφάνιση θα κριθεί και η δεύτερη αποχώρηση του τελικού.

Οι τρεις φιναλίστ θα κάνουν την τελευταία τους εμφάνιση με το outfit που επιλέγουν ως αυτό που τις εκφράζει απόλυτα. Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού καθώς οι τηλεθεατές του My style rocks θα αποφασίσουν ποια θα κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ»!

Ποιες είναι όμως οι 5 φιναλίστ και πόσα γνωρίζεις γι΄αυτές; Μάθε τα πάντα παρακάτω...

Αμάντα Μανωλάκου

MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(AMANTA-MANWLAKOY).jpg

Η Αμάντα Μανωλάκου είναι 38 ετών και είναι influencer. Γεννήθηκε στην Αθήνα από μπαμπά Μανιάτη και μαμά Χιώτισσα, έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά δηλώνει influencer. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο 7 ετών. Η Αμάντα δεν είναι άγνωστη στο My Style Rocks καθώς είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού. Χαρακτηρίζει το στυλ της «έντονο και… τέλειο».

Της αρέσει το σέξι ανδρόγυνο στυλ, τρελαίνεται να κάνει mix and match, ψωνίζει από fast fashion «επειδή έχουν τις καλύτερες απομιμήσεις μεγάλων οίκων» αλλά και από καταστήματα second hand. Το πιο ακριβό ρούχο που έχει είναι ένα φόρεμα αξίας 60.000 ευρώ που της έχουν κάνει δώρο οι γονείς της. Εάν κάτι την ενοχλεί στις γυναίκες είναι… η κακογουστιά. Έχει αρκετές φίλες, είναι αρκετά ανταγωνιστική και επέστρεψε στο My Style Rocks για να το ζήσει μέχρι τον τελικό, αυτή τη φορά.

Απολλεών

MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(APOLLEWN).jpg

Η Απολλεών (Αθηνά Αουρσαλίδου) είναι 34 ετών, επιχειρηματίας και παντρεμένη με τον 5ο παγκοσμίως πρωταθλητή TaeKwonDo Στέφανο Κωνσταντινίδη και έχουν έναν γιο 5 χρονών. Έχει εργαστεί στον χώρο των πωλήσεων αλλά και ως αεροσυνοδός ενώ από το 2018 έχει τη δική της boutique με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές της δε σχετίζονται με τη μόδα, θεωρεί όμως πως έχει «αντίληψη εικόνας» ενώ της αρέσει στο ντύσιμο να υπάρχει μια… «χαοτική αρμονία».

Δεν της αρέσει το «χωρίς νόημα γυμνό» και δεν είναι fan των εταιρειών fast fashion, ωστόσο δεν τις απορρίπτει. Έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο TikTok αλλά και στον δρόμο για το μαξιμαλισμό της εμφάνισης της και δεν έχει διστάσει να απαντήσει. Στο My Style Rocks πήγε για να κάνει ευρέως γνωστή την έννοια του μαξιμαλισμού στα ρούχα και να απορρίψει την έγνοια «του τι θα πει ο κόσμος».

Διονυσία Κουκίου

MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(DIONYSIA-KOYKIOY).jpg

Η 37χρονη Διονυσία Κουκίου είναι παλιά γνώριμη στον χώρο της μόδας αφού στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2008. Με καταγωγή από την Πάτρα, η Διονυσία ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει αλλά όταν κέρδισε τον μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς της χώρας, ασχολήθηκε με το modeling ενώ τώρα διατηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δύο επιχειρήσεις με solarium.

Πιστεύει πολύ στην εξωτερική ομορφιά και την εμφάνιση, τα οποία αποκαλεί «το Α και το Ω». Δεν είναι ανταγωνιστική με τις άλλες γυναίκες και είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική στις φιλοφρονήσεις άλλων γυναικών γιατί ξέρει πως μόλις γυρίσει την πλάτη της… λένε άλλα. Βέβαια, σε αντίθεση με άλλες διαγωνιζόμενες, δηλώνει πως έχει αρκετές γυναίκες φίλες.

Μιμή Μακρή

MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(MIMH-MAKRH).jpg

Η Μιμή Μακρή μπήκε δυναμικά στις αρχές Δεκεμβρίου στο παιχνίδι, για να «δείξει στα κορίτσια πως ντύνονται». Όπως έχει πει, έχει στο αίμα της την μόδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που ζούσε και ζει από την μόδα. Έχει μαζί με την αδερφή της, εταιρεία με ρούχα plus size. Είναι η 3η γενιά που ασχολείται με αυτή την εταιρεία καθώς την άνοιξε ο παππούς της. Πλέον σχεδιάζει και αυτή ρούχα και προσπαθεί να τους δώσει ένα μοντέρνο twist. Για τη μόδα και το στυλ λέει ότι είναι τρόπος ζωής.

Όσο θυμάται τον εαυτό της θυμάται να ασχολείται με τη μόδα και να ντύνει άλλους. Το στυλ της λέει ότι προσαρμόζεται στη διάθεση της. Μια μέρα μπορεί να είναι casual και sport και μια άλλη formal από το πρωί έως το βράδυ Λέει ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις γυναίκες καθώς όλη της την ζωή δουλεύει μόνο με γυναίκες. Τον εαυτό της τον περιγράφει ως εξωστρεφή αλλά με τις ιδιαιτερότητες της, κάποιες φορές δε θέλει καθόλου να είναι με κόσμο.Θεωρεί ότι γίνεται πάντα πολύ συμπαθής γιατί είναι λογικός άνθρωπος και πάντα προσπαθεί να βοηθάει τους άλλους. Ως αρνητικό της λέει ότι είναι ιδιαίτερα γκρινιάρα. Στο «My Style Rocks» πήγε γιατί ήθελε να τους δείξει πως ντύνονται γιατί όπως δηλώνει, «δεν ξέρουν». Στόχος της να αναπτύξει την εταιρεία της και να την προβάλει.

Μορτασία

MY-STYLE-ROCKS-TELIKOS-(MORTASIA).jpg

Η 24χρονη Μορτασία (Αναστασία Μορτοπούλου) μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πήγε στα Ιωάννινα για σπουδές αλλά τώρα μένει στην Αθήνα όπου εργάζεται σε μία βιοτεχνία ρούχων για να μάθει ραπτική καθώς θέλει να γίνει μια… ανατρεπτική σχεδιάστρια. Γι’ αυτήν, ανατρεπτικό σημαίνει «κάτι που προκαλεί τον κόσμο, χωρίς αναγκαστικά να είναι όμορφο».

Το στυλ της έχει dark επιρροές και αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι o Kanye West, η Vivienne Westwood και ο Rick Owens. Αγοράζει από γνωστά brands αλλά και μεταχειρισμένα κομμάτια και προσπαθεί να μην υποκύπτει στην εύκολη λύση των fast fashion καταστημάτων αλλά να στηρίζει ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές. Περιγράφει τον εαυτό της ως δυναμική, ανεξάρτητη, ευαίσθητη αλλά παράλληλα απότομη και «κοσμάρα». Όταν κάτι δεν της αρέσει δεν μπορεί να το κρύψει και τότε θα φανεί αρκετά σνομπ.

Οι καλύτερες στιγμές και οι κόντρες

Τόσους μήνες στο παιχνίδι, φυσικά, δεν έλειψαν οι έντονες στιγμές. Η πίεση ήταν μεγάλη και οι κόντρες αρκετές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε παίκτριες να κλαίνε, να φεύγουν από το πλατό αλλά και να έρχονται σε αντιπαράθεση. Ας δούμε όμως παρακάτω μερικές από τις καλύτερες και πιο viral στιγμές των 5 φιναλίστ.

Αμάντα Μανωλάκου:

Απολλεών

Διονυσία Κουκίου

Μιμή Μακρή

Μορτασία

Δείτε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved