«Άλλος άνθρωπος» ο Πολυχρονόπουλος: Έβριζε και απαξίωνε τη βράβευση από την Σακελλαροπούλου - Βίντεο
Media

«Άλλος άνθρωπος» ο Πολυχρονόπουλος: Έβριζε και απαξίωνε τη βράβευση από την Σακελλαροπούλου - Βίντεο

Ο Άλλος Άνθρωπος: Είναι 22 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βραβεύεται με τον χρυσό σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Χωρίς να τείνει το χέρι του για χειραψία, όπως προβλέπεται, αλλά χτυπώντας την πρώτη πολίτη της χώρας στα μπράτσα, κίνηση αναίτιας οικειότητας, παραλαμβάνει το βραβείο του χαμογελώντας και το αφιερώνει στη μητέρα του, που βρίσκεται μαζί του στο προεδρικό μέγαρο.

Η παρουσία του μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο ξεχωρίζει. Με μαύρα καθημερινά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και το τζόκεϊ καπέλο του που ποτέ δεν αποχωρίζεται, στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που τιμήθηκαν για την κοινωνική της προσφορά, όπως και ο ίδιος. Και στο τέλος ποζάρει υπερήφανος μαζί τους και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην αναμνηστική φωτογραφία της τελετής.

«Δεν βραβεύτηκε η Κοινωνική Κουζίνα, αλλά εγώ», διευκρινίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ακριβώς μια ημέρα μετά. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το T-live, θα ακούσετε πώς μιλάει για τη βράβευσή του στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας. Ένας πραγματικά… άλλος άνθρωπος!

polyxronpoulos.jpeg

Η λέξη που χρησιμοποιεί για την ύψιστη τιμή που του απένειμε το ελληνικό κράτος αναγνωρίζοντας την κοινωνική του προσφορά είναι αχαρακτήριστη.

Κι όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος που λίγες ώρες νωρίτερα πόζαρε υπερήφανος στο Προεδρικό Μέγαρο. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που χαμήλωνε το κεφάλι του μπροστά στην τιμή που του αποδίδεται από την Ελληνική Πολιτεία για την προσφορά του.

Την επόμενη ημέρα το βραβείο είπε ότι το αφιέρωσε από τους χαμηλοσυνταξιούχους, μέχρι τον Αντώνη Καριώτη και τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα. Όμως μια ημέρα πριν, το είχε αφιερώσει μόνο στη μητέρα του.

Το… ακτιβιστικό λογίδριο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, με κοινό ανθρώπους που έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους, συνεχίστηκε με τον κατά τα’ άλλα αρνητή των βραβείων, να διευκρινίζει ότι δεν… ξεπουλήθηκε επειδή το παρέλαβε.

Ακούστε τον πως μεταφέρει τη συνομιλία του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved