«Kitchen Lab»: Minimal συνταγές και gourmet γεύσεις από τον Άκη Πετρετζίκη
Media

«Kitchen Lab»: Minimal συνταγές και gourmet γεύσεις από τον Άκη Πετρετζίκη

Σαββατοκύριακο, 03 και 04 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα επεισόδιο πολύ minimal, αφού ετοιμάζει τρεις συνταγές με πολύ λίγα υλικά που όμως δημιουργούν υπέροχα πιάτα προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» σήμερα στις 16:40.

Ένα αβοκάντο τοστ με αυγά, μια πολύ κλασική συνταγή για brunch ή για ένα πολύ καλό πρωινό, που ο Άκης, αντί για ποσέ, το κάνει με αυγά scrambled είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει μια πολύ αγαπημένη ιταλική συνταγή, την alfredo, αυτήν την λευκή βουτυρένια και τυρένια σάλτσα, που μένει αξέχαστη σε όποιον τη δοκιμάσει, με ριγκατόνι και κοτόπουλο και σερβιρισμένη με επιπλέον τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό ετοιμάζει soft cookies με ελαιόλαδο και μέλι, ένα γλυκό που έχει καραμελένια γεύση και σύσταση, είναι μαστιχωτό και συνδυάζει τέλεια το μέλι και το ελαιόλαδο.

Kitchen-Lab-04.02.2024Akis.jpg

Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο συνδυάζει τρία είδη γευμάτων. Το πρώτο θα το βρίσκατε σε ένα πολύ gourmet εστιατόριο, το δεύτερο είναι εντελώς comfort και θα ήταν κορυφαία σπεσιαλιτέ σε ένα ελληνικό ή μεσογειακό εστιατόριο και το τρίτο είναι το τέλειο γλυκό και θα το βρίσκατε σίγουρα στην πιο επιτυχημένη Γαλλική boulangerie-pâtisserie.

Ένα τέλειο ορεκτικό, ένα ταρτάρ γαρίδας προτείνει ο Άκης και δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να έχετε το πιο νόστιμο ταρτάρ στο τραπέζι σας, εύκολα και πολύ γρήγορα. Για κυρίως γεύμα επιλέγει ένα υπέροχο και θρεπτικότατο κυριακάτικο φαγητό, ένα μοσχαράκι λεμονάτο με αρακά με ψιλοκομμένο άνηθο. Για γλυκό φτιάχνει τα απόλυτα brownies με σοκολάτα γάλακτος, στα οποία αναδεικνύει την σταθερή αξία του brownie και συνδυάζει τέλεια τα υλικά του για το καλύτερο σοκολατένιο αποτέλεσμα ever.

Δείτε το trailer εδώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved