Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου & Μικρούτσικο: «Για εμένα δείχνει πόσο τοξική είναι η τηλεόραση»
Media

Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου & Μικρούτσικο: «Για εμένα δείχνει πόσο τοξική είναι η τηλεόραση»

Η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής της, Γεια Σου, αναφέρθηκε στην άβολη στιγμή που είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο on air την εβδομάδα που πέρασε!

Η κεντρική παρουσιάστρια του Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκαν μία αρκετά άβολη στιγμή με το κοινό τους και τους συνεργάτες τους. Μπορεί αυτή τη φορά να μην υπήρξε ένταση μεταξύ τους, αλλά περιείχε αρκετές μπηχτές και καρφιά.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της σχολίασε τη συγκεκριμένη στιγμή αναφέροντας:

«Για εμένα είναι το καλύτερο επεισόδιο και φουλ αληθινό. Δεν ήταν κάποια κόντρα για το πού θα πάνε, αλλά με το ύφος που του είπε: θες να σχολιάσεις; Για εμένα αυτό το απόσπασμα ήταν τόσο αληθινό και δείχνει να ασφυκτιούν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ταυτόχρονα να παίρνουν και τα πλεονεκτήματα αυτής τη συνύπαρξης γιατί έχει ενδιαφέρον η διαφορετικότητά τους.

Δείχνει πόσο τοξική μπορεί να γίνει η δουλειά στην τηλεόραση, που μπορεί να βγαίνει σαν αποτέλεσμα σε όποια δουλειά έχει προβολή, αλλά οι σχέσεις είναι τόσο τοξικές και τεταμένες που σε φτάνουν σε αυτό. Αυτό για εμένα ήταν τόσο αληθινό και με καθήλωσε. Δηλαδή αν ήταν για Emmy, θα του το έδινα. Success».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved