Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: H Βουλίτσα εμφανίστηκε πάλι και το Twitter απαιτεί: «Φέρτε την πίσω...»
Media

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: H Βουλίτσα εμφανίστηκε πάλι και το Twitter απαιτεί: «Φέρτε την πίσω...»

Γι' ακόμα μία φορά η Βούλα αποφάσισε να αφήσει για λίγο τον... άλλο κόσμο και να κάνει μία εμφάνιση έκπληξη στον Μηνά και στο κοινό του «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα». Φυσικά το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια των χρηστών του ήταν για ακόμα μία φορά... επικά!

Η αγαπημένη μας Βουλίτσα άφησε για λίγο το... βασίλειο των νεκρών και επισκέφτηκε τον Μηνά της, ο οποίος έχει αρχίσει σιγά σιγά να τα χάνει από τις πολλές και συχνές εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά η Βουλίτσα έκανε την εμφάνισή της στο νέο επεισόδιο του «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» ως παιδί των λουλουδιών τραγουδώντας Πασχάλη, προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου στο κοινό της.

Φυσικά, η συγκεκριμένη σκηνή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το Twitter, που οι χρήστες του έσπευσαν να τη σχολιάσουν καλοπροαίρετα.

Οι Twitterάδες μάλιστα, έδωσαν εξήγηση και στο μεγάλο ερώτημα που βασανίζει τους fans της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», το οποίο δεν είναι άλλο από το «γιατί έχει «κολλήσει» η ψυχή της στη Γη και στον πάνω κόσμο;»

Δείτε στην παρακάτω gallery τα επικά σχόλια των χρηστών του Twitter:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved