Σοφία Παυλίδου: «Πρέπει να μιλάμε. Να μην ανεχόμαστε την τοξικότητα. Πλέον βάζω τα όριά μου»
Media

Σοφία Παυλίδου: «Πρέπει να μιλάμε. Να μην ανεχόμαστε την τοξικότητα. Πλέον βάζω τα όριά μου»

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα.

Η ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές που έχει υποστεί ο καλλιτεχνικός χώρος και ειδικότερα ο χώρος του θεάτρου μετά το κίνημα metoo, καθώς και για τον δρόμο που ακολούθησε η ίδια μέσα από το κίνημα.

Συγκεκριμένα η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Έχουν δοθεί πια κάποια κονδύλια από το κράτος με τα οποία καταφέραμε να κάνουμε όλες αυτές τις μεγάλες παραγωγές, τις σειρές εποχής και έτσι κάπως κινείται πια η τηλεόραση. Όχι απλά χρειάζονταν όλα αυτά, ήταν απαραίτητα γιατί δεν είχαμε μυθοπλασία. Πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε σχεδόν σίριαλ, κάτι τούρκικα βλέπαμε μόνο».

pavlidou.sofia_1704667954_3275314653151204135_2872310089.jpg

Και συνέχισε: «Πλέον πρέπει να μιλάμε και δεν πρέπει να ανεχόμαστε την τοξικότητα. Εμείς οι ηθοποιοί είχαμε συνηθίσει να ζούμε σε αυτά τα περιβάλλοντα. Μετά το Metoo είναι καλύτερα τα πράγματα στον χώρο μας, το σκέφτεται πια ο άλλος. Τώρα δεν μπορώ να πω ότι είναι και 1000%, γιατί η δική μας δουλειά έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποια νεύρα παραπάνω. Νομίζω όμως και από συναδέλφους, με τους οποίους μιλάω, ότι έχουν καλυτερέψει τα πράγματα. Τώρα για να χαθεί εντελώς κάτι θέλουμε πολύ δουλειά και όλα θέλουν πολύ χρόνο».

«Εγώ είμαι ακριβώς όπως ήμουν και πριν με την διαφορά ότι πια βάζω πολύ πιο γρήγορα όρια και το κάνω να είναι εμφανές στον άλλον. Κάτι που δεν έκανα ποτέ, δεν έχω όρια οπότε δεν τα έβαζα και ποτέ. Είμαι όμως πιο ξεκάθαρη τώρα, αυτό το έχω αλλάξει, απλά είμαι τυχερή και από τότε έχω βρεθεί σε υγιείς καταστάσεις οπότε δεν χρειάστηκε καν να βάλω αυτά τα όρια» τόνισε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη της Σοφίας Παυλίδου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved