Κώστας Δόξας: Ξανά ερωτευμένος μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του - Τραγουδίστρια η νέα αγαπημένη του
Media

Κώστας Δόξας: Ξανά ερωτευμένος μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του - Τραγουδίστρια η νέα αγαπημένη του

Ο Κώστας Δόξας φαίνεται να έχει αφήσει τον χωρισμό του στο παρελθόν, καθώς πλέον δηλώνει πολύ ερωτευμένος με μία νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του. Ποια είναι η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά; 

Ο Κώστας Δόξας ζει τον έρωτά του μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, και παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο γνωστός τραγουδιστής είναι έτοιμος να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real ο Κώστας Δόξας είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του Γεωργία Τουμαντζή, η οποία έχει καταγωγή από τη Δράμα αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

toumantzi.jpg

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν συνεργάστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται πως το «κλικ» έγινε κατευθείαν κι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Κώστας Δόξας με μία ανάρτησή του αποκάλυψε πως βρίσκονται σε σχέση και το ειδύλλιο μεταξύ τους εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο!

suntrofos-doksa.webp
doksas.webp

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του ο ίδιος είχε δηλώσει πως πλέον είναι νομικά ελεύθερος για να φτιάξει ξανά τη ζωή του:

«Νομικά είμαι ελεύθερος. Έχει βγει το διαζύγιό μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μην μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι;», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved