Δύσκολη η μέρα για τη Χρηστίδου-Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της & τα γενέθλια του πατέρα της
Media

Δύσκολη η μέρα για τη Χρηστίδου-Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα της & τα γενέθλια του πατέρα της

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς είναι συνδυασμένη με γλυκόπικρα συναισθήματα. 

Κάθε χρόνια στις 4/2, η Σίσσυ Χρηστίδου θα έρχεται αντιμέτωπη με συναισθήματα τα οποία δεν μπορεί να εξηγήσει με λόγια. Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν, η γνωστή παρουσιάστρια βίωσε τον τραγικό θάνατο της μητέρας της, ενώ την ίδια ημέρα γιορτάζει τα γενέθλιά του ο πατέρας της.

Αυτό που τρόμαζε και μόνο σαν σκέψη τη Σίσσυ Χρηστίδου, τελικά συνέβη πριν από δύο χρόνια και όπως αποδείχτηκε, ήταν αναπόφευκτο! Η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή και την είδηση την έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media.

Σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μνημόνευσε τη μητέρα της μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τον θάνατό της ενώ παράλληλα γιόρτασε και τα γενέθλια του πατέρα της, κοινοποιώντας φωτογραφίες του και δείχνοντας την τρομερή αυτή εναλλαγή συναισθημάτων μέσα της που σίγουρα λίγοι μπορούν να καταλάβουν και να αντιληφθούν.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε για τον θάνατο της μητέρας της:

«Δύο χρόνια ζωή χωρίς εσένα…
Δύο χρόνια ζωή χωρίς μαμά…

Πόσο μου λείπεις».

mitera-xristidou.jpg

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν αρκέστηκε απλά στην ανάρτηση, ανέβασε και Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Σαν σήμερα ξεγλίστρησε η ζωή σου από τα χέρια μου... Σ' αγαπώ μαμά».

1707049069851-781328240-xristidou.jpeg

Λίγες ώρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα γενέθλια του πατέρα της γράφοντας:

«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου.. Σ' αγαπώ τόσο πολύ…»

pateras-xristidou.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου τρέφει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά της και τους γονείς της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε παλαιότερή της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει για τον θάνατο της μητέρας της:

«Πίστευα, ότι δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved