Ο Σκαραβαίος: Η «υπόκλιση» για Τσορτέκη στο Twitter και η παρομοίωση με τη Νικολούλη
Media

Ο Σκαραβαίος: Η «υπόκλιση» για Τσορτέκη στο Twitter και η παρομοίωση με τη Νικολούλη

Ο Σκαραβαίος - Πρεμιέρα έκανε η πολυαναμενόμενη σειρά, Σκαραβαίος στον Alpha και ο πρωταγωνιστής Γιάννης Τσορτέκης εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια μέσω Twitter από το πρώτο κιόλας λεπτό. 

Ο Μάρκος (Γιάννης Τσορτέκης) και όλη η ομάδα της αστυνομίας θα ερευνούν υποθέσεις δολοφονίας και όχι μόνο. Στα αυτοτελή επεισόδια της νέας αστυνομικής σειράς εμφανίζεται ως γκεστ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία υποδύεται την παρουσιάστρια Τσαλίκη όπου ασχολείται με τέτοιου είδους υποθέσεις.

GFhBWYSWYAAKg5l.jpeg

Ο Σκαραβαίος

Ένα θέμα που θα έβγαζε στον αέρα την έβαλε σε κίνδυνο και δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα, το οποίο και την οδήγησε στο να την απαγάγουν στο πάρκινγκ.

Ο Μάρκος ενημερώθηκε και πήγε τρέχοντας να δει τι ακριβώς συνέβη και να αρχίσει να ερευνά την υπόθεση.

Στο Twitter δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν παρομοίωση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με την Αγγελική Νικολούλη αλλά και αποθέωσαν τον Γιάννη Τσορτέκη ο οποίος επέστρεψε δυναμικά.

Ο Σκαραβαίος - Δείτε τα σχόλια:

Μάρκος Αλεξίου / Σκαραβαίος (Γιάννης Τσορτέκης)

Ο Μάρκος Αλεξίου που κουβαλάει το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» από τα χρόνια της Σχολής ακόμη, είναι επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής στη ΓΑΔΑ. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Αγαπάει οτιδήποτε ρετρό αλλά και οτιδήποτε μοντέρνο minimal. Οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία. Διατηρεί καλές προσωπικές σχέσεις με τους συναδέλφους του και πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που λειτουργούν σαν ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved