Ελένη Μενεγάκη: Είδε το μωρό της Μιχαλάκη & ξετρελάθηκε: «Μοιάζει και στους δυο σας, αλλά…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Είδε το μωρό της Μιχαλάκη & ξετρελάθηκε: «Μοιάζει και στους δυο σας, αλλά…»

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη και για μίλησε για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά και την δυόμιση μηνών κόρη τους και όταν η Ελένη Μενεγάκη είδε το μωρό ξετρελάθηκε και δεν δίστασε να της πει σε ποιον μοιάζει. 

Σχετικά με τη μητρότητα και τις πρώτες στιγμές που έχει με το παιδί της είπε η ηθοποιός: «’Ρουφάω’ κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο».

Και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Ήξερα ότι ήταν καθημερινό, αλλά μετά πήγαμε σε περισσότερα επεισόδια στην Παραλία. Το μωρό ήρθε στην πορεία. Είναι πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω».

eleni-danai-(2).jpg

Για την μετάβασή της από την σειρά ‘Μέλισσες’ στην νέα σειρά που συμμετέχει την «Παραλία» είπε: «Ήταν η επόμενη δουλειά μετά τις ‘Μέλισσες’, αλλά δεν με προβλημάτισε να βγω από την ‘comfort zone’ γιατί είναι μία εξαιρετική δουλειά».

Πώς ήταν είναι να εργάζεσαι με τον πατέρα της;

«Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος, αλλά είχαμε και οι δύο πολύ συγκίνηση. Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε μία σκηνή, ως πατέρας και κόρη».

eleni-danai-(1).jpg

Πώς επέλεξε την ηθοποιία η Δανάη Μιχαλάκη: «Έφθασα σε ένα σημείο που είπα πόσο πρέπει να προσπαθήσω. Γενικά όμως η δουλειά αυτή θέλει δυνατό στομάχι και η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς μας».

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη: «Εκεί που έψαχνα να βρω τι δουλειά να κάνω, γιατί δεν μπορούσα άλλο με τις προχειροδουλειές ήρθαν οι ‘Μέλισσες’».

eleni-danai-(5).jpg

Η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Σύρο κι όπως είπε δεν θα απέκλειε το γεγονός να μεγαλώσει το παιδί της σε κάποιο νησί, καθώς η εκεί θυμάται τα παιδικά της χρόνια να τα περνάει με ελευθερία, κατάσταση που επιθυμεί και για το παιδί της.

eleni-danai-(4).jpg

Μιλώντας στην Ελένη η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε πώς η κόρη της μοιάζει στον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου και τότε η παρουσιάστρια της είπεQ «Μοιάζει και στους δυο σας, αλλά έχει τα μάτια σου, έχει έντονο βλέμμα…».

Αυτή η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τη νέα μαμά να ενθουσιαστεί και να λιώσει που η κόρη της έχει τα ίδια μάτια με εκείνη.

Δείτε το απόσπασμα με τη Δανάη Μιχαλάκη στην Ελένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved