My style rocks πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια της Καραβάτου, η νέα επιτροπή και η λαμπερή Καζαντζόγλου
Media

My style rocks πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια της Καραβάτου, η νέα επιτροπή και η λαμπερή Καζαντζόγλου

My style rocks: Με νέο κύκλο επεισοδίων ξεκίνησε σήμερα 5/2, ο 7ος κύκλος του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, στις 16.15, αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Τρεις προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χώρο της μόδας και έχουν καταξιωθεί ως κορυφαίοι επαγγελματίες με τη δημιουργικότητά τους, αναλαμβάνουν τις θέσεις της κριτικής επιτροπής: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

88.jpg

«Ξέρετε τι σκεφτόμουν όμως σήμερα όταν ερχόμουν εδώ; Σκεφτόμουν ότι ο αριθμός 7 είναι ένας πάρα πολύ καλός αριθμός. Το 7 είναι μαγικό όπως εύχομαι να είναι και αυτή η έβδομη σεζόν του My style rocks. Σε λίγο πρόκειται να έρθουν εδώ οι 9 μούσες, όπως μου αρέσει να τις λέω όμως αυτό δεν γίνεται χωρίς την κριτική μας επιτροπή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου και καλωσόρισε τους τρεις κριτές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν έκαναν την πρώτη τους αναγνωριστική συνάντηση με τις νέες fashionistas.

Εννέα fashionistas που αγαπούν τη μόδα, εκφράζονται μέσα από αυτήν και οραματίζονται να εξελιχθούν σε ό,τι αφορά το στυλ, ανεβαίνουν στην πασαρέλα και είναι έτοιμες να ζήσουν την εμπειρία του My Style Rocks!

Στην πρώτη τους δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ντυθούν με ένα ασπρόμαυρο σύνολο επιλέγοντας και ένα μονόχρωμο πανωφόρι σε διαφορετική απόχρωση. Μια φαινομενικά εύκολη αποστολή, που όμως έκρυβε παγίδες!

Δείτε το απόσπασμα από την είσοδο των κριτών του My style rocks παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved