Famagusta εξελίξεις: Στο περιθώριο η Κατερίνα - Μεγάλη κρίση στη σχέση της με τον Μάικλ
Media

Famagusta εξελίξεις: Στο περιθώριο η Κατερίνα - Μεγάλη κρίση στη σχέση της με τον Μάικλ

Πάμε Δανάη: Η Σοφία Παυλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega και μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά για τη νέα σειρά του καναλιού Famagusta.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι μόλις πήρε το σενάριο στα χέρια της έβαλε τα κλάματα. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta έκλαιγα».

Και συνέχισε: «Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση».

pavlidou.jpeg

Στη συνέχεια η Σοφία Παυλίδου προχώρησε σε spoiler για την εξέλιξη της σειράς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο Μάικλ βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση. Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν άνθρωπο με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει».

Όσον αφορά τις πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα της σειράς Famagusta, είπε:

«Θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο ήρθε ο Αντρέας Γεωργίου να μας δείξει πλάνα και δεν μπορούσα να τα δω. Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να μην σε αγγίξει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved