Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση on camera για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Γερονικολού
Media

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση on camera για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Γερονικολού

H Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast & Star για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και τη συνεργασία τους αλλά και την παρεξήγηση με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου στα Cyprus Eating Awards. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν εδώ μαζί» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Για την Κατερίνα Γερονικολού, είπε: «Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα».

laskaraki-geronikolou.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είπε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα, γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το «Άνθος του κάκτου». Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν.

Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε: έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα».

Γι΄ αυτές τις δηλώσεις ρωτήθηκε η Βάσω Λασκαράκη η οποία ανέφερε: «Εμένα τότε ήταν η πρώτη μου δουλειά σε θέατρο στην Αθήνα, το «Άνθος του Κάκτου», τη σεζόν 2009-10. Και μετά από εμένα, τον ρόλο μου έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, εκεί γνωριστήκαμε κιόλας. Εγώ αυτό έχω να δηλώσω… Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Εμένα μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου» και έτσι όλοι έγραψαν για μία παρεξήγηση ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Δείτε την δήλωση της Βάσως παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved