Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Οι δηλώσεις και η αποκάλυψη για τα κιλά
Media

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Οι δηλώσεις και η αποκάλυψη για τα κιλά

Fay’s Time: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο ο James Καφετζής καθώς θα συμμετέχει και σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 2024.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και μάλιστα αποκάλυψε και με πόσα κιλά μπαίνει στο Survivor.

«Δεν έχω άγχος η αλήθεια είναι γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία όταν κοιμόντουσαν όλοι. Ξυπνούσα κατά τις 5. Και κάτι άλλο, έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα εκεί πέρα.

james.jpeg

Δεν φοβάμαι κάτι στη ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Έχω κάτσει γύρω στις 3 φορές να δω ένα επεισόδιο επειδή ήμουν στην Ιαπωνία και είχε μεγάλη διαφορά ώρας», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής και συνέχισε:

«Είναι ενδιαφέρον που δεν υπάρχει ψηφοφορία φέτος. Θεωρώ ότι όταν ψηφίζει ο κόσμος, κάπως πορώνεται παραπάνω με κάποιον γιατί νιώθει ότι συμμετέχει. Αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα ψηφοφορία. Έχει όμως και το αγωνιστικό κομμάτι το ενδιαφέρον του. Ο Τζέιμς που είχατε δει το 2021 ήταν στην ίδια φάση, απροετοίμαστος, ήμουν 98 κιλά τώρα είμαι 100. Αυτή τη φορά πηγαίνω όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί καν να φύγω νωρίτερα γιατί έχω δουλειές, πάω και όπου βγει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved