Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας»
Media

Κώστας Κρομμύδας: «Η αδελφή μου σκοτώθηκε με έναν φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού μας»

Ο Κώστας Κρομμύδας ήταν καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραγική κατάληξη που είχε η αδελφή του, την οποία ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ, αφού γεννήθηκε αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Την πρώτη μου αδελφή δεν τη γνώρισα, γιατί σκοτώθηκε πολύ μικρή τη δεκαετία του ’50. Σκοτώθηκε με έναν τραγικό τρόπο, σκοτώθηκε με χειροβομβίδα. Εγώ γεννήθηκα το ’71. Δυστυχώς, σκοτώθηκε πολύς κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και κυρίως μετά τον Εμφύλιο. Στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ελλάδας υπήρχαν πολλά παρατημένα πυρομαχικά.»!

1675181798415-156525972-kostaskrommydas-4.jpg

Και πρόσθεσε: «Κάποια από αυτά τα έβρισκαν τα παιδιά και ειδικά τις χειροβομβίδες που μοιάζουν με παιχνίδι. Και ξέρετε, βγάζοντας την περόνη, ένα παιδί δεν ξέρει τι έπεται. Σκοτώθηκε σχεδόν επί τόπου μαζί με έναν πρώτο μου ξάδελφο, που είχαμε το ίδιο όνομα.»

krommydas-kostas.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Το πένθος υπήρχε μέχρι και όταν γεννήθηκα εγώ. Αυτό έγινε στην αυλή του σπιτιού μας, τη βρήκαν τα παιδιά παίζοντας. Δυστυχώς σκοτώθηκε πάρα πολύς κόσμος τότε από νάρκες, χειροβομβίδες και τα λοιπά. Εδώ βρίσκουν τέτοια μέχρι και σήμερα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved