Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασε Άγιο Δομίνικο - «Τι είναι; Ο μάγκας και τα πρόβατα;»
Media

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασε Άγιο Δομίνικο - «Τι είναι; Ο μάγκας και τα πρόβατα;»

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για την απόφασή της να επιστρέψει.

Η παίκτρια, σύμφωνα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, έχει φτάσει ήδη στον Άγιο Δομίνικο και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραδώσει το κινητό της στην παραγωγή.

«Πάω για τρίτη φορά. Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια, δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε νομίζω προσβάλλω κάποιον, ούτε ενοχλώ. Είμαι πανέτοιμη για τα σχόλια που θα δεχτώ και μέσα και απέξω. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το “ναι”», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή και συνέχισε:

«Το μόνο που δεν θα ήθελα φέτος, όσο είναι δυνατόν, είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Εννοείται αν γίνει κάτι που δεν είναι σωστό θα βγω να το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις όλους τους άλλους. Δηλαδή όλοι οι άλλοι παίκτες τι είναι; Ο μάγκας και τα πρόβατα;

stavroula.jpeg

Αλλιώς να τρώμε όλοι, να επικοινωνούμε όλοι, να παίζουμε και να είναι όλα τέλεια. Ήδη η καινούρια κοπέλα είπε ότι οι τρεις παλιοί φεύγουν στο δάσος το βράδυ. Εμένα αυτό μου είναι ύποπτο, όταν εγώ το έχω ζήσει δυο χρονιές και το ξέρω. Οπότε εγώ, όταν θα πάω κάτω, αυτό θα το κοιτάξω. Γιατί να μείνω νηστική; Γιατί να σπάσω τρίτη φορά σερί εγώ τα πόδια μου; Αν δεν έχω τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους και υπάρχουν παραβάσεις. Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ψάξω».

«Αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, έχουν ξεδιπλωθεί πολύ, μα πάρα πολύ παίκτες και στις δύο ομάδες. Απ’ την άλλη αν μπει ξανά ψηφοφορία τι θα γίνει; Θέλω να ανταγωνιστώ την Ασημίνα και την Κατερίνα. Είναι οι δύο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μία παλιά. Γιατί εκεί δείχνεις και την αξία σου λίγο παραπάνω, η αξία του νικητή είναι και με ποιον παίζεις», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved