Παγιδευμένοι σπόλιερ: Ράκος η Άννα με την απόφαση του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ζητάει από την Άννα να χωρίσουν

Media

Παγιδευμένοι σπόλιερ: Ράκος η Άννα με την απόφαση του Δημήτρη

Καταστροφική τροπή παίρνει ο γάμος του Δημήτρη και της Άννας στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι», που προβάλλεται για δεύτερη χρονιά στον ΑΝΤ1 .

Μετά την εξομολόγηση της Λίνας στη δικηγόρο ότι δεν σκότωσε ο Γεράσιμος τον Άκη αλλά εκείνη και ο παππούς του Θοδωρή πήρε πάνω του τον φόνο για να τη σώσει, η Άννα προσπαθεί να την καλύψει, φυγαδεύοντάς την στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο Δημήτρης ανακαλύπτει τα σχέδιά της και προσπαθεί να την εμποδίσει. Αυτές οι κινήσεις οδηγούν σε οριστική ρήξη το ζευγάρι.

pagieumenoi4.jpg

Ο Μαρκέτος συναντάει τη γυναίκα του και ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες και λέγοντας σκληρές αλήθειες χωρίζουν. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Δημήτρης αποφασίζει να αποδράσει απ’ όλους. Έτσι, παίρνει το τροχόσπιτό του και φεύγει μακριά μόνος του για να σκεφτεί τα σοκαριστικά γεγονότα που έχουν διαλύσει την οικογένειά του. Συγχρόνως, η Άννα μένει πίσω και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Νιώθει ακόμα μεγάλο θυμό για τους δικούς της, ενώ την ίδια ώρα έχει ενοχές που έκρυψε από τον σύζυγό της τόσο σημαντικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να φτάσουν στον χωρισμό. Βέβαια, παρά τα όσα έχουν συμβεί, η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον δεν έχει σβήσει.

pagieumenoi6.jpg

Βαθιά μέσα της, η δικηγόρος πιστεύει ότι όταν επιστρέφει ο Δημήτρης ίσως υπάρχει ελπίδα να μιλήσουν και να τα βρουν ξανά. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο, όσο εκείνος λείπει, δεν πηγαίνει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι του. Όμως, ο Δημήτρης το διάστημα που βρίσκεται μόνος του έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί πολύ. Τσακισμένος συναισθηματικά από την προδοσία της Άννας, παίρνει μία σημαντική απόφαση, η οποία είναι καθοριστική για το μέλλον τους.

pagieumenoi8.jpg

Όταν γυρίζει πίσω στον Πειραιά, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να ζει με έναν άνθρωπο που του λέει συστηματικά ψέματά, ζητάει διαζύγιο από την Άννα. Εκείνη αποδέχεται σιωπηλά την επιθυμία του και το ανδρόγυνο ορίζει ραντεβού σε δικηγόρο για να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved