Η μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με την Κυπριανή- Οι περιλήψεις της εβδομάδας
Η μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με την Κυπριανή
Media

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με την Κυπριανή- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εχθρό της και η κουβέντα τους παίρνει περίεργη τροπή. 

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι συναντάει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, ενώ ο Μάρκος διώχνει τον Τζανή από τον πύργο δύσκολες στιγμές περνάει η Θεοφανώ, η οποία βρίσκεται δεμένη στο σπίτι της 'Άννας και προσπαθεί να καταλάβει ποιος και γιατί την κρατάει εκεί. Την ίδια στιγμή, η παραδοχή του Αντρέι για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας αλλά και η δολοφονία του βρέφους, που ξανάρχεται στο προσκήνιο, φτάνουν όλους τους Λασκαραίους στα όριά τους.

6.-(9).jpg

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αντρέι με τον Κανέλλο ανακρίνουν τον Τζανή για τον θάνατο του βρέφους. Ωστόσο, βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που τους σοκάρουν. Παράλληλα και κρυφά απ’ όλους, ο Βρώτσος αιχμαλωτίζει μια κοπέλα που έχει στα χέρια της το κλειδί της αλήθειας, ενώ ένας μυστηριώδης άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι που κρατείται η Θεοφανώ. Στον πύργο, ο Αντρέι έρχεται πια πρόσωπο με πρόσωπο με τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού.

markos-magissa-gossip-tv.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παίρνει μια σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή μετά την αποκάλυψη της προδοσίας του και η Δαμιανό κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ανακοινώνει σε όλους πως θα διώξει τον αδελφό του από τον πύργο και πως η τιμωρία του θα είναι να μείνει πια μακριά απ' όλους. Από την άλλη, ο Σπήλιος δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου.

Η Θεοφανώ ψάχνει τον πατέρα της

antrei-theofano-gossip-tv.jpg

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους και η Θεοφανώ την ίδια ώρα καταφέρνει να ελευθερωθεί. Μάλιστα, θέλοντας να αντιμετωπίσει τον εχθρό της κατά πρόσωπο, ζητάει απ’ την Αγάθη μια πολύ επικίνδυνη χάρη. Η κοπέλα παίρνει το ρίσκο και συναντάει την Κυπριανό κατά πρόσωπο. Η συζήτησή τους, όμως, παίρνει επικίνδυνη τροπή. Εν τω μεταξύ, μετά την ακύρωση της συμφωνίας με τον Δραγουμάνο, οι σχέσεις των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες φτάνουν ξανά στα άκρα.

1707325511370-722875439-magiisa4.jpg

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τζανής προσπαθεί να βρει τρόπους για να επιβιώσει, αλλά η ζωή έξω απ’ την ασφάλεια του πύργου προμηνύεται δύσκολη. Παράλληλα, ο Βρώτσος παρακούει μια εντολή του Αντρέι, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Λίγο μετά, ο τελευταίος μαθαίνει πως η Θεοφανώ βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι, αλλά η κοπέλα στην πραγματικότητα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, μια επιστροφή στον πύργο των Γερακάρηδων ανατρέπει ξανά τα δεδομένα, θα καταφέρει ο Αντρέι να την εντοπίσει;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved