Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το τέλος του Ιπποκράτη στη σειρά του Mega
Media

Το Ναυάγιο: Αυτό είναι το τέλος του Ιπποκράτη στη σειρά του Mega

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Το Ναυάγιο! Ποιο θα είναι το τέλος του Ιπποκράτη;

Ο Γιάννης Στάνγογλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα αποκάλυψε πολλά για το τέλος του Ιπποκράτη, αφού ένα μεγάλο μυστικό θα αποκαλυφθεί από την Ειρήνη.

9f283ef3be0b5398e2864aab5ea3dc9f_XL.webp

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Σκοτεινός ο ρόλος του ‘Ιπποκράτη’ και που είσαι ακόμα. Είναι πολύ πιο σκοτεινός. Ο Ιπποκράτης αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη αλλά τι σημαίνει αγαπώ πραγματικά. Υπάρχει ένα background στον Ιπποκράτη, όπως έχει μεγαλώσει, εγώ δε συμφωνώ με αυτό στην πραγματική ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που περιμένει ότι θα αλλάξει κάποια στιγμή η Ειρήνη, ότι θα τον αγαπήσει πραγματικά και θα γίνει αυτό που ζητάει, μια πραγματική οικογένεια, όπως τη θέλει αυτός όμως».

Και πρόσθεσε για τον ρόλο που υποδύεται δίνοντας το πιο δυνατό spoiler για το Ναυάγιο: «Νομίζω πως κάποια στιγμή θα ανακαλύψει η Ειρήνη το μυστικό. Όλες οι σειρές έχουν αρχή, μέση και τέλος, λίγα πράγματα μένουν στον αέρα. Η Ειρήνη είναι κολλημένη στον άντρα που έχασε, δεν είναι ο Ιπποκράτης ο άνθρωπος ο οποίος θα την περάσει στην άλλη όχθη με τον τρόπο του. Χρειάζεται κάτι άλλο, ένας άνθρωπος που θα δώσει ελευθερίες, που θα έχει άλλα μυαλά, πιο φρέσκος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved