Media

Άντζελα Δημητρίου: Απέφυγε να απαντήσει ξανά σε ερωτήσεις για την κόρη της

Την Άντζελα Δημητρίου συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/2 οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο λίγο πριν την πρεμιέρα της εχθές το βράδυ και οι κάμερες την περίμεναν για μια δήλωση, καθώς η διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση και αποχώρησε βιαστικά.

«Όλα καλά, να είστε καλά. Γεια σας» αρκέστηκε να πει στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Να σας θυμίσουμε ότι χθες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της ή ο Γρηγόρης Εκμαλιάν (κουμπάρος του ζευγαριού), να τους διώξουν και αν μπουν στο νυχτερινό κέντρο τότε εκείνη θα κατέβη από την πίστα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα. Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved