Φιλίνη: «Ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την "τσέπη"»
Media

Φιλίνη: «Ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την "τσέπη"»

Η Ελένη Φιλίνη περιγράφει στο Mega Καλημέρα γιατί έπαιρνε πάντα μαζί τη μητέρα της στα γυρίσματα, ενώ μιλά και για τις δυσκολίες που της προκάλεσε η ωραία εμφάνισής της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω πάθη».

Όπως λέει η ίδια, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή:

«Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή, ούτε έμενα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι».

filini-(1).jpg

Για τη συνήθεια που είχε να παίρνει τη μητέρα της μαζί της στα γυρίσματα, λέει:

«Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές μου για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, την έβλεπαν και σταματούσαν. Όταν μίλησα εγώ το 2000 για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό».

«Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την ‘τσέπη’. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου «κάνει». Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

filini.jpg

Για τον Γιώργο Νταλάρα λέει:

«Ο Γ. Νταλάρας είναι μία ιστορία. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν φορτισμένος. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι τελείως διαφορετική, οι δημοσιογράφοι πλέον αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα».

«Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο», καταλήγει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved