Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έπαιζε πολλά λεφτά, ήταν άνετος. Είχε χάσει 2.000 ευρώ σε 2 ώρες»
Media

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έπαιζε πολλά λεφτά, ήταν άνετος. Είχε χάσει 2.000 ευρώ σε 2 ώρες»

Το Πρωινό: Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα 8/2 θαμώνας του πρακτορείου που έπαιζε φρουτάκια ο «Άλλος Άνθρωπος» Κωνταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας ήταν άνετος ακόμα και όταν έχανε 2.000 ευρώ σε λίγες ώρες. Δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

«Είχε πολλές φορές που έπαιζε. Έβαζε μεγάλα ποσά στο μηχάνημα και ξόδευε πολλά χρήματα χωρίς να τον προβληματίζει καθόλου. Όταν βάζει 100αρια συνεχόμενα για δύο ώρες, πρέπει να είχε βάλει ένα χιλιάρικο. Τα έβαζε με άνεση δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά ο θαμώνας του πρακτορείου.

polyxronopoulos1.jpg

Όπως είπε ο ίδιος έβλεπε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να παίζει για 2-3-4 ώρες με τελευταία πριν τις γιορτές.

«Έπαιζε μεγάλα ποσά, 2.000 σε 2 ώρες. Τον είχα δει τελευταία φορά πριν από τις γιορτές. Αυτός έπαιζε μάλλον για χόμπι, δεν ξέρω γιατί έπαιζε, ήταν άνετος, έπαιζε για την πλάκα του, έτσι μου έδειχνε, τι να σου πω... Οι περισσότεροι έχουν μια αρρώστια αλλά άλλοι πάνε για να περάσουν την ώρα τους», είπε.

Και κατέληξε: «Εγώ πήγαινα με 20 ευρώ και όταν έπαιζα γιατί είμαι κι εγώ με τον τζόγο, έπαιζα τα 20 ευρώ και στεναχωριόμουν για το 20αρικο και αυτός αυτός χαλούσε 500, 1000 ευρώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, άνετος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved