Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM στο Μεξικό - Η καριέρα στο εξωτερικό και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε
Media

Ντένια Αγαλιανού: Από το GNTM στο Μεξικό - Η καριέρα στο εξωτερικό και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

Η Ντένια Αγαλιανού παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή ηθοποιός η οποία μας συστήθηκε με τη συμμετοχή της στο Next Top Model, μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στο Μεξικό, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει εκεί.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ στα 18. Μετά τα καλλιστεία και το "Next top model" έφυγα στην Τουρκία και μετά πήγα στο Μεξικό. Το συμβόλαιό μου στο Μεξικό ήταν για τρεις μήνες. Στην αρχή δεν ήξερα αν θα αντέξω σε μια άλλη χώρα όμως, οι τρεις μήνες έγιναν 10 χρόνια», δήλωσε η Ντένια Αγαλιανού.

«Το να μιλήσω Ισπανικά ως Μεξικανή ήταν το πρώτο μου όνειρο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να νιώσω έτοιμη, παρόλα αυτά άκουγα πολύ θετικά σχόλια».

Για την υποκριτική και την απόφαση να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μονοπάτι η Ντένια Αγαλιανού δήλωσε:

«Η μετάβαση από το μόντελινγκ στην υποκριτική έγινε ξαφνικά. Άκουσα για μια σχολή υποκριτικής στο Μεξικό και πήγα. Ο χρόνος που μου έδωσαν για να προετοιμαστώ, ήταν τρεις μήνες. Έκανα πρακτική τη γλώσσα 24 ώρες το 24ωρο».

«Στο πρώτο μου πρότζεκτ είχα την τιμή να συνεργαστώ με μεγάλους ηθοποιούς και να παίξω σε πολλές σειρές του Netflix. Πλέον, νιώθω μισή Ελληνίδα και μισή Μεξικανή. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η ζωή μου θα ήταν αυτή και ότι θα είμαι πλέον τόσο καλά με τον εαυτό μου», κατέληξε η Ντένια Αγαλιανού.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ντένιας Αγαλιανού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved