Το προξενιό της Ιουλίας: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τον Βαλάση: «Υποκλινόμαστε»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τον Βαλάση: «Υποκλινόμαστε»

Το προξενιό της Ιουλίας: Βαθιά υπόκλιση των τηλεθεατών στην υποκριτική δεινότητα του Ηλία Βαλάση ο οποίος απόψε (8-9/2) αποθεώθηκε στο Twitter για την ερμηνεία του. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται στο Προξενιό της Ιουλίας τον Ζαφείρη, τον επιστάτη της οικογένειας Ραζίνη, απέδειξε ότι είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και ότι αποδίδει στον μέγιστο βαθμό τον ρόλο του.

Το σενάριο τον θέλει στα επεισόδια που παρακολουθούμε να έχει «πνιγεί» από τις τύψεις που ο Φώτης, ένας άλλος υπάλληλος του Ραζίνη, έχασε τη ζωή του. Όλοι τον θεωρούν ύποπτο και ο ίδιος δείχνει να έχει λερωμένη τη... φωλιά του χωρίς όμως ακόμα να είναι ξεκάθαρο αν οδήγησε στην αυτοχειρία ο Ζαφείρης τον Φώτη ή ο πρώτος λέρωσε τα χέρια του με αίμα.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο Ζαφείρης, φοβούμενος ότι ο Φώτης με αυτά που είχε πει στον διοικητή, είχε συμβάλλει στην καταδίκη του Στράτου Ραζίνη, ήθελε την εξαφάνισή του.

Απόψε είδαμε τον Ζαφείρη, πολύ κακά ψυχολογικά να επισκέπτεται το μοναστήρι όπου ασκητεύει ο μοναχός Επιφάνιος στον οποίο θέλει να εξομολογηθεί το κρίμα που έχει στο λαιμό του.

Σε μία πολύ ευάλωτη στιγμή του, ο Ζαφείρης είπε τα πάντα στον Επιφάνειο ξεσπώντας σε κλάματα και φωνές. Μία σκηνή που ήταν πραγματικά πολύ απαιτητική και που μόνο επαγγελματίας ή πολύ ταλαντούχος ηθοποιός θα μπορούσε να αποδώσει σωστά. Και ο Ηλίας Βαλάσης όχι μόνο την απέδωσε όπως έπρεπε αλλά ενθουσίασε τους τηλεθεατές οι οποίοι και ανέβασαν αποθεωτικά σχόλια για εκείνον. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved