Ναυάγιο: O Μάριος δίνει τέλος στη ζωή του και η Στέλλα τρελαίνεται από ενοχές
Media

Ναυάγιο: O Μάριος δίνει τέλος στη ζωή του και η Στέλλα τρελαίνεται από ενοχές

To Ναυάγιο: Μία απίστευτη ανατροπή θα συμβεί στη ζωή της Στέλλας στα προσεχή επεισόδια. Η μανία της να εκδικηθεί τον Μάριο, τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο, οδηγεί τον νεαρό στην αυτοκτονία. Κι εκείνη στη συνέχεια τρελαίνεται από ενοχές.

Η ζωή της Στέλλας άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το βράδυ που σημειώθηκε το τραγικό ναυάγιο του «Φοίνιξ». Εκείνη τη νύχτα που ο άντρας της, ο Κυριάκος, έχασε απροσδόκητα τη ζωή του από τα χέρια του Μάριου, του ναύτη, ο οποίος δεν του επέτρεψε να ανέβει στη βάρκα τους. Η Στέλλα από τότε έχει βάλει στόχο να εκδικηθεί για τον θάνατο του Κυριάκου μιας και εξαιτίας του Μάριου το μωρό της θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα κι εκείνη έχασε το στήριγμά της τόσο άδικα.

navagio-stellas.jpg

Ωστόσο, οι κινήσεις που κάνει εναντίον του θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα. Η Στέλλα, αφού προσπαθεί να τον σκοτώσει, το μετανιώνει πολύ γρήγορα. 0 Βασίλης τη βοηθάει να καταλάβει πως η ανάγκη της για εκδίκηση την οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Αντίθετα, ο Παντελίδης ενημερώνεται από τον Μάριο για την επίθεση που δέχτηκε από τη γυναίκα και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση, θέλει με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσει τη Στέλλα από το να κυνηγήσει τους υπαίτιους του ναυαγίου και να την εκβιάσει. Όμως, όσα θα ακολουθήσουν κανείς δεν μπορεί να τα φανταστεί. 0 Μάριος νιώθει απίστευτα πιεσμένος από όλη αυτή την κατάσταση

to-nayagio.jpg



Αισθάνεται ενοχές που εξαιτίας του ο Κυριάκος πέθανε και που στέρησε από ένα παιδί τον πατέρα του και κατέστρεψε μία οικογένεια. Ακόμη, οι εφιαλτικές στιγμές από το ναυάγιο και όσα βίωσε εκείνο το βράδυ σε συνδυασμό με την αφόρητη πίεση που δέχεται από τον Παντελίδη τον οδηγούν σε αδιέξοδο. 0 νεαρός κλείνεται στον εαυτό του και κάνει περίεργες σκέψεις. Απομακρύνεται απ' όλους και θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς πιστεύει πως μόνο έτσι θα καταφέρει να γαληνέψει η ψυχή του και θα τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει. Και κανείς δεν καταφέρνει να τον εμποδίσει. 0 Μάριος πράγματι αυτοκτονεί και η είδηση του θανάτου του γίνεται γρήγορα γνωστή σε όλους.

navagio-stella.jpg

Η Στέλλα ενημερώνεται για την πράξη του, καλείται να αντιμετωπίσει τις δικές της ενοχές και τρελαίνεται στη σκέψη πως εξαιτίας της ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Πιστεύει πως εκείνη τον έσπρωξε στην αυτοκτονία και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην Αστυνομία, θέλει να ομολογήσει όσα συνέβησαν ανάμεσά τους, γιατί μόνο έτσι πιστεύει πως θα ηρεμήσει. Ωστόσο, ο Βασίλης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της προσπαθώντας να τη στηρίξει ψυχολογικά και να την πείσει να μην κάνει κάτι για το οποίο θα μετανιώσει. Καθώς, αν παραδοθεί, δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved