Η Γη της Ελιάς: Επίθεση – σοκ! Η Αρετή καταλήγει στο κρατητήριο!
Media

Η Γη της Ελιάς: Επίθεση – σοκ! Η Αρετή καταλήγει στο κρατητήριο!

Γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό της από τον Τάσο, η Αρετή δέχεται απανωτά χτυπήματα και έτσι πηγαίνει στον φούρνο και του επιτίθεται με αποτέλεσμα να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η Ιουλία φεύγει για την Αθήνα μαζί με τον Στάθη, ενώ η Δήμητρα κινδυνεύει εξαιτίας της μυστικής αποστολής που έχει αναλάβει.

tasos-areti.jpg


Η Αρετή καταρρακώνεται εξαιτίας τού χωρισμού της από τον Τάσο και αναθεματίζει την τύχη της. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς η Ασπασία και η Βασιλική, οι οποίες προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Εν τω μεταξύ, η Αριάδνη συγκρούεται με την πρώην γυναίκα του πατέρα της και πάνω στον καβγά τους της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του Στάθη. Η Αρετή αντιλαμβάνεται ότι τελικά αυτή η εγκυμοσύνη πράγματι υφίσταται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Συγχρόνως καλείται να διαχειριστεί και την κοροϊδία του Τόσου και ξεσπάει στον Πότη, ο οποίος διαδίδει τα νέα παντού.

ioulia-stathis-gi-tis-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Ιουλία- Στάθης

Μάλιστα, ο καφετζής την ενημερώνει ότι η γυναίκα του φούρναρη γύρισε σε αυτόν ύστερα από πολλά παρακάλια εκ μέρους του. Ακούγοντάς τον σοκάρεται και από την ταραχή της λιποθυμάει μέσα στο καφενείο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ψυχολογία της Αρετής επιβαρύνεται περισσότερο, διότι η Χρυσούλα για να την πικάρει της λέει επίτηδες ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα μαζί με την Ιουλία. Η γυναίκα τρελαίνεται και ξεκινάει μια... εκστρατεία κατάρας. Τα νεύρα της είναι τεντωμένα και ξαφνικά ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Καταλήγει, λοιπόν, έξω από τον φούρνο του Τάσου, να του επιτίθεται πετώντας του ωμά αυγά. Ταυτόχρονα, τον καταριέται και τον βρίζει με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η Αστυνομία, η οποία τη συλλαμβάνει.

gi-tis-elias-areti.jpg

Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο του πρώην αρραβωνιαστικού της, όμως ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο για να βλέπει τον γιο του, που δίνει τη δική του μάχη μέσα στη θερμοκοιτίδα. Κάποια στιγμή, ο άντρας διαπιστώνει την αλλαγή στη στάση της Ξένιος, που κάθεται για ώρα και κοιτάζει το μωρό. Έτσι, απαιτεί την απομάκρυνσή της και της ξεκαθαρίζει ότι το παιδί είναι μόνο δικό του. Μάλιστα, σίγουρος ότι ο γιος του θα τα καταφέρει, της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved