Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας γνωρίζει τον σύντροφο της Τούλας

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας γνωρίζει τον σύντροφο της Τούλας

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας ο Κανάτης φτιάχνει στον Φάνη προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του τελικά δέχεται να βγει ραντεβού με μία κοπέλα.

Στην Κρήτη, ο Μηνάς, προκειμένου να μην παραδεχτεί ότι βλέπει φαντάσματα, αναγκάζεται να δηλώσει στη Ζουζού ότι σε εκείνη είπε «Σ’ αγαπώ». Παράλληλα, η Τούλα ζητάει από τον Ηλία να μιλήσει στον Βασίλη (Γιώργος Κοψιδάς). Εκείνος δέχεται και το κάνει, ωστόσο έρχεται αντιμέτωπος με τη ζωοφιλία του. Στη Θεσσαλονίκη τώρα, το ροχαλητό γίνεται αιτία για να ξεσπάσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ξένια.

min-arxizeis-ti-mourmoura-(1).jpg

Συγχρόνως, οι δυο τους αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους για να σταματήσει, όμως στο τέλος της ημέρας μία έκπληξη περιμένει την Ξένια. Την επομένη, ο Φάνης φέρνει στο σπίτι την καινούρια του κοπέλα, τη Φαίη (θεό- βη Στύλλου), και η Ζωή προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη με την κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη. Από την άλλη, η Ζουζού εξομολογείται στον Βαγγέλη ότι σκοπεύει να προτείνει στον Μηνά να μετακομίσει μαζί της στο σπίτι της στο Ηράκλειο, ενώ ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης ακούει τυχαία την Ξένια να τραγουδάει σε ένα ρεμπετάδικο και την εκθειάζει.

mourmoura.jpg

Η γυναίκα χαίρεται τόσο πολύ και μάλιστα πιστεύει πως ύστερα από αυτό θα κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Παράλληλα, στην Άρτα, η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη, αλλά ο σύντροφός της είναι άφαντος, θέλει να τον δει, να τού μιλήσει, όμως ο Ηλίας προσπαθεί να την αποτρέψει για να μην πληγωθεί.

Πηγή Mytvμουρμούτ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved