Έρωτας Φυγάς - Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δίνει spoilers για τη σειρά, το ένα μετά το άλλο!
Media

Έρωτας Φυγάς - Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δίνει spoilers για τη σειρά, το ένα μετά το άλλο!

Σε συνέντευξή της, η τηλεοπτική Αλεξάνδρα, αποκαλύπτει πολλές από τις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά. Θα φύγει τελικά με τον Μάρκο για να ζήσουν το όνειρό της, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο «Ιάσονας»; Πότε επιστρέφει η Μαργέτα και τι θα κάνει η ίδια με την περιουσία που κληρονόμησε;

alexandra-erotas-fygas-gossiptv.jpg

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο Κιάρι

Και όλοι τώρα αναρωτιόμαστε. Ποιου θα είναι το παιδί αν η εγκυμοσύνη ενταχθεί στο σενάριο;

«Θα ήθελα το παιδί να είναι του Μάρκου και να πάρει αυτή τη στροφή η ιστορία αφού έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ αυτοί οι δύο αλλά δεν έχω ιδέα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα ήθελα να δικαιωθεί αυτός ο έρωτας. Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου και χρειάζεται μια δικαίωση καθώς έχουν βιώσει τα πάνδεινα. Είναι ωραία τα παραμύθια, ειδικά όταν οι ιστορίες έχουν όμορφη κατάληξη».

Η Αλεξάνδρα νιώθει να πλησιάζει σιγά-σιγά την ευτυχία. Ο Ιάσονας της δίνει το διαζύγιο.

«Ναι, μετά τόσα και τόσα που έχουν συμβεί, η Αλεξάνδρα μετακομίζει με τον Μάρκο και ζει το όνειρό της. Στην αρχή δυσκολεύονται να βρουν τη ροή τους και είναι λογικό αφού πρέπει να ξαναγνωριστούν, αλλά η χαρά της είναι απερίγραπτη αφού ο έρωτάς τους επιτέλους δικαιώνεται».

alexandra-iaosna.jpg

Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα- Ιάσονας

... κόντρα σε μια αυστηρή, πουριτανή κοινωνία που σχολιάζει.

«Αυτό θαυμάζω σε αυτούς τους δύο ήρωες. Ότι εκείνη την εποχή που η κοινωνική κριτική ήταν πολύ σκληρή, κατάφεραν να αντιταχθούν και να παλέψουν κόντρα στα σημεία των καιρών και να υπερασπιστούν τον στόχο που είχαν προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι και αυτό είναι άξιο θαυμασμού».

Η Αλεξάνδρα υπογράφει το διαζύγιο μετά χαράς. Η Ευγενία θα το δώσει στον Μάρκο;

«Ναι, του το δίνει, αλλά όπως έχουμε ξαναδεί, όταν οι ήρωες αυτοί βρίσκονται κοντά στην ευτυχία, κάτι γίνεται και την αναταράσσει».

Ο Ιάσονας έχει αλλάξει πολύ. Συγκινεί η στάση του την Αλεξάνδρα;

«Ο Ιάσονας της δίνει το διαζύγιο και αυτή τη φορά το εννοεί ότι δεν θα την ξαναδιεκδικήσει. Δεν το κάνει επειδή τη λυπάται. Ίσως το κάνει γιατί την αγαπάει, αλλά ο βασικός λόγος είναι για να απαλύνει τον πόνο του και να αποδεσμευτεί πια από εκείνη. Δεν θεωρώ ότι το βλέπει ως μια πράξη αυτοθυσίας. Απλά δεν αντέχει άλλο».

Ο Μάρκος είναι πιο καχύποπτος πάντα.

«Ναι, αλλά η πραγματικότητα τον ηρεμεί και τον καθησυχάζει».

Η μικρή Μυρσίνη μένει με τον Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα, η οποία έχει αποδείξει πόσο καλή μάνα είναι, μπορεί να το διαχειριστεί;

«Η Αλεξάνδρα πάντα, όταν βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της, είναι σαν να της λείπει ένα κομμάτι του εαυτού της. Χαίρεται λιγότερο, επικοινωνεί με ακόμη λιγότερο όμορφο τρόπο με τον Μάρκο κα της λείπει ένα κομμάτι της. Το ότι η Μυρσίνη μένει στο Κιάρι τη στενοχωρεί βαθιά».

Η οικογενειακή γαλήνη τους θα διαταραχθεί και πάλι καθώς έρχεται κλήτευση από το εφετείο για να πάει η Αλεξάνδρα σε δίκη. Η υπόθεσή της για τον πυροβολισμό του Ιάσονα εκκρεμεί.

«Ο Σωκράτης θέλει να εκδικηθεί τη Νάντια και φέρνει την υπόθεση στο προσκήνιο. Ήταν πολύ συγκινητική η στήριξη του κοινού και είχε ως αποτέλεσμα αυτή την έκβαση».

Ποια είναι η στάση του Ιάσονα και του Μάρκου;

«Πρωταγωνιστούν αμφότεροι στη στήριξή της και θα δούμε τον Ιάσονα να λαμβάνει πιο κυρίαρχο ρόλο στην υπεράσπισή της».

erotas-fygas-markos-alexandra.jpg

Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα

Τελικά αυτός ο ήρωας έχει φως.

«Έχει πολύ φως. Είναι ένας χαρακτήρας που άγεται και φέρεται από τον εγωισμό και τα πάθη του, αλλά την έχει αγαπήσει βαθιά. Μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε στο 1955. Έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί του. Η Ουρανία είναι αυτή που κατά κύριο λόγο έχει συμβάλλει στην αλλαγή του και τον έχει φέρει κοντά στον καλό εαυτό που έκρυβε και στα αληθινά του αισθήματα».

Η Μαργέτα πότε θα εμφανιστεί στο Κιάρι;

«Δεν ξέρω και μας έχει λείψει και η Πέμη και η Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα την έχασε την καλύτερή τους στιγμή, όταν οι δυο τους ήρθαν πραγματικά κοντά».

Τι θα κάνει η Αλεξάνδρα με την περιουσία που κληρονόμησε από τη Μαργέτα; Ο Ιάσονας οδεύει στην οικονομική καταστροφή.

«Αμφιταλαντεύεται αν θα δεχτεί ή όχι την κληρονομιά. Από τη μια νιώθει ότι δεν της ανήκει και ότι μπορεί να μην κρατήσει δέσμια στο Κιάρι και από την άλλη θέλει να εξασφαλίσει τα παιδιά της. Είναι σαν να της χτυπάει συνέχεια το παρελθόν την πόρτα».

Ο Ιάσονας θ’ αρχίσει να ενδιαφέρεται για την Άρτεμη. Η Αλεξάνδρα θα ενοχληθεί;

«Θα αρχίσουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά δεν ξέρω πού θα πάει η ιστορία τους κι αν ο Ιάσονας θα ξεπεράσει την Αλεξάνδρα ή θα νικήσει το παρόν. Μένει να το δούμε όπως και το τι θα συμβεί με όλους της ήρωες της σειράς, γιατί ο καθένας έχει τη δική του ιστορία που έχει ξεδιπλωθεί και τα ερωτήματα που ανακτούν απαντήσεις είναι ακόμα πολλά». ­

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved