Dragons’ Den: Εκνευρίστηκε ο Χάρης Βαφειάς: «Είναι αγενές να ζητάς χρήματα με τη φανέλα»
Media

Dragons’ Den: Εκνευρίστηκε ο Χάρης Βαφειάς: «Είναι αγενές να ζητάς χρήματα με τη φανέλα»

Dragons’ Den: Πήγαν να ζητήσουν χρήματα από τους επενδυτές για την εταιρία τους όμως τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ήταν αρκετά για να μη νιώσουν καμία σιγουριά οι Dragons’ και εν τέλει να μην δώσουν ευρώ.

Ζήτησαν 360.000 ευρώ για το 10% της εταιρίας ενώ αποκάλυψαν ότι δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής καθόλου τζίρο. Συγκεκριμένα, δεν έχουν βγάλει την εφαρμογή τους στην αγορά ακόμα ενώ όταν προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το playstore εκείνη τη στιγμή, δεν δούλευε. Ήταν όλο λάθος!

Εκείνος που εκνευρίστηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έχοντας απέναντί του τους τρεις άνδρες, ήταν ο Χάρης Βαφειάς. Ο ίδιος, δεν δίστασε να σχολιάσει και το γεγονός ότι όταν πας να ζητήσεις χρήματα από κάποιον, θα πρέπει αναμφισβήτητα να είσαι και ντυμένος κατάλληλα.

xaris.jpg

«Μια συμβουλή... Όταν πας να ζητήσεις χρήματα, είτε από επενδυτές, είτε από τράπεζες είτε από οτιδήποτε, ένα από τα σημαντικά πράγματα, είναι το πώς είσαι ντυμένος. Εγώ όταν είχα πάει στην Αμερική να ζητήσω χρήματα, μου είχαν πει οι Τραπεζίτες, "να είσαι με κοστούμι, πουκάμισο, γραβάτα". Δεν μπορεί να είναι οι συνεργάτες σας με πουκάμισο και με καλό παντελόνι και εσείς να είστε με τζιν, κοντομάνικο, φανέλα και αθλητικό. Είναι λίγο αγενές προς τους Dragons’», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαφειάς.

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα που θα το πω αλλά είστε παράδειγμα προς αποφυγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Ξεκινήσατε την ιδέα πριν από μια δεκαετία και ακόμα Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει... Εγώ είμαι εκτός εννοείται!», είπε λίγη ώρα μετά η Μαρία Χατζηστεφανή.

Φυσικά, κανείς τους δεν έριξε χρήματα στο συγκεκριμένο project των τριών συνεργατών από τη Λαμία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Dragons’ Den:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved