Dragons’ Den: Δημήτρης Μάλλιος: «Ο γιος μου είχε πρόβλημα και σε καταλαβαίνω» - Συγκίνηση στο πλατό
Media

Dragons’ Den: Δημήτρης Μάλλιος: «Ο γιος μου είχε πρόβλημα και σε καταλαβαίνω» - Συγκίνηση στο πλατό

Dragons’ Den: Η Μαριάνθη Ωρολογά βρέθηκε στο πλατό για να παρουσιάσει την πρωτότυπη της ιδέα στους επενδυτές και κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να τους συγκινήσει.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής 9/2, η ιστορία του γιου της, συγκίνησε τους πάντες στο πλατό, ενώ δεν δίστασε και ο Δημήτρης Μάλλιος, να αναφερθεί στον δικό του γιο που όπως είπε, είχε κάποιο πρόβλημα.

dragons21.jpg

«Η κόρη μου είναι τρεισήμισι χρονών. Έχουμε και τον Ηλία μας, ο οποίος είναι μέσα και με περιμένει μαζί με τον σύζυγο και αν δεν κάνω λάθος είναι και ο παππούς μαζί τους. Πριν από την εταιρεία ήμουν ιπτάμενη συνοδός και, αφού απέκτησα τον γιο μου, αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσω από αυτό που κάνω για να αφοσιωθώ 100% στον ίδιο και τις ανάγκες του», είπε αρχικά η Μαριάνθη Ωρολογά και συνέχισε:

«Διαγνώστηκε στο φάσμα του αυτισμού και αποφασίσαμε να τον στείλουμε σε ειδικό σχολείο γιατί πιστεύαμε ότι τον βοηθάει, έτσι είχαμε ακούσει τουλάχιστον. Όντως, όταν τον στείλαμε εκεί, πραγματικά τον βοήθησε και έτσι ήθελα και εγώ να εμβαθύνω και να μπω ακόμα πιο πολύ σε αυτό για να τον βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο».

malios.jpg

«Αυτό που κάνεις είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο. Ο γιος μου, ο δεύτερος, είχε πρόβλημα οπότε το καταλαβαίνω και πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη για τέτοια πράγματα», εξομολογήθηκε με τη σειρά του ο επενδυτής Δημήτρης Μάλλιος.

Εν τέλει, η Μαρία Χατζηστεφανή, επένδυσε και οι δυο τους δώσανε τα χέρια ενώ αν και δείχνει σκληρή, παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε αρκετά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Dragons’ Den:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved