Φως στο Τούνελ: «Βγαίνουμε εκτός συνόρων. Ο υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενος ίσως είναι στην Ελλάδα»
Media

Φως στο Τούνελ: «Βγαίνουμε εκτός συνόρων. Ο υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενος ίσως είναι στην Ελλάδα»

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη, λίγο μετά τις 23:20, εμφανίστηκε στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές που την περιμένουν πώς και πώς κάθε Παρασκευή βράδυ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η έρευνα της εκπομπής έφτασε μέχρι και την μακρινή Αυστραλία, καθώς, ο νούμερο ένα καταζητούμενος εκεί φέρεται να είναι στην χώρα μας.

«Καλησπέρα. Αυτή τη νύχτα φίλοι μου το Τούνελ, βγαίνει από τα σύνορα της χώρας και προσγειώνεται στην Αυστραλία. Σε λίγο θα μας δείτε στα άδυτα της ομοσπονδιακής και τοπικής αστυνομίας, εκεί στο Σίδνεϋ, για να απλώσουμε μαζί τη γέφυρα και να ενώσουμε Αυστραλία και Ελλάδα, σε μια συνεργασία... Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον λόγο γι' αυτή τη συνεργασία», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε:

nikolouli.jpg

«James Δαλαμάγκας, 53 χρονών σήμερα. Ο υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενος εκεί στην Αυστραλία για φόνο και επικηρυγμένος. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται να δολοφόνησε άλλον ομογενή πριν από 25 χρόνια. Μετά από τόσα χρόνια, οι αστυνομικοί εκεί έχουν σημάνει έναν παγκόσμιο συναγερμό. Τον θεωρούν πολύ επικίνδυνο και πιστεύουν ότι μπορεί να είναι στην Ελλάδα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Φως στο Τούνελ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved