Βασίλης Τσεκούρας: H δημοσιογράφος σύντροφός του & το όνειρο να κάνει οικογένεια: «Δεν είναι μακριά»
Media

Βασίλης Τσεκούρας: H δημοσιογράφος σύντροφός του & το όνειρο να κάνει οικογένεια: «Δεν είναι μακριά»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και μίλησε για το επάγγελμά του, τον τρόπο που προσεγγίζει την επικαιρότητα αλλά και την προσωπική του ζωή. 

«Δεν θα μπορούσα να εμφανιστώ με γραφικά σε δελτίο ειδήσεων. Νομίζω ότι το δελτίο είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να ενημερώσεις και να είσαι σοβαρός. Με έχει πιάσει νευρικό γέλιο δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα αλλά άλλαξα αμέσως. Μια φορά μου έλεγαν ανέκδοτα μια φορά και εκεί που άκουσα το 3,2,1 άλλαξα αμέσως. Είναι όλα μια δουλειά. Είμαστε αρκετές ώρες στον τηλεοπτικό σταθμό και υπάρχει κάποιος που θέλει να κάνει χιούμορ» είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Θα ήθελα να παρουσιάσω πολύ διαφορετικά τις ειδήσεις. Δεν είναι θέμα ιδέας καινούργιας αλλά θα έπρεπε να μπορούσα να πω αυτά που σκέφτομαι. Απλά κρατιέμαι γιατί δεν μπορείς να ακούς για παράδειγμα για βάναυσα χτυπήματα σε παιδιά ή μωρά και να πρέπει να το σχολιάσεις. Δεν γίνεται να ακούς κάθε μέρα για τα παιδιά που τα κακοποιούν ή τους ανήλικους που βαράει ο ένας τον άλλον. Αν γίνει ένα έγκλημα δεν έχει αξία η ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Πολύς κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση γιατί δεν αντέχει ψυχολογικά. Δεν είναι θέμα το να χάσεις τηλεθεατές. Αλλά θα πρέπει να έχεις κάποια όρια. Δεν γίνεται να λες ακριβώς πώς έγινε το έγκλημα, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες».

«Δεν είναι μακριά το όνειρο της οικογένειας»

«Έχεις μια δουλειά και μια προσωπική ζωή και η δουλειά τελειώνει κάποια στιγμή. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει ακραία πράγματα» επεσήμανε ο Βασίλης Τσεκούρας και συνέχισε: «Όταν βγεις έξω με φίλους δεν θα ανέβεις στο τραπέζι αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διασκεδάσεις όταν είσαι εκτός δουλειάς. Είχα γράψει μια έκθεση στην τρίτη Δημοτικού και υπέγραφα σαν δημοσιογράφος. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να γίνω ποδοσφαιριστής ή δικηγόρος. Έλεγα πάντα δημοσιογράφος! Σαν δουλειά μου άρεσε πολύ, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι δουλειά είναι. Το δελτίο είναι η επιτομή ενός δημοσιογράφου. Από τη στιγμή που κάνεις δελτίο ειδήσεων, φτάνεις ένα κομμάτι του ονείρου σου. Εγώ το ζω ένα χρόνο τώρα. Ένα όνειρο που μου έχει μείνει είναι η οικογένεια. Δεν είναι μακριά αλλά αυτό είναι που θέλω!

Η σύντροφός μου, επειδή είναι του χώρου, έχει χειρότερο αέρα από μένα. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια πλήρης κατανόηση. Δεν υπάρχει γκρίνια γιατί έφυγες νωρίτερα ή πρέπει να κάνεις ραντεβού ή συναντήσεις. Αυτά δεν υπάρχουν. Προσπαθώ να μην συζητάμε για τη δουλειά στο σπίτι. Όταν φεύγεις από τη δουλειά και μπαίνεις στο σπίτι, ξεκινάει η προσωπική σου ζωή. Επειδή η κοπέλα μου εργάζεται εκείνη την ώρα που κάνω δελτίο, σπάνια με βλέπει. Αυτό που θα ήθελα να κάνω σε επίπεδο δημοσιογραφίας είναι αυτή η ιδέα, το κάτι διαφορετικό που θα φέρει την αλλαγή στην τηλεόραση και τη δημοσιογραφία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved