Kitchen Lab: Nόστιμα πιάτα που συνδυάζουν ευκολία με παράδοση προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης
Media

Kitchen Lab: Nόστιμα πιάτα που συνδυάζουν ευκολία με παράδοση προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης

Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα επεισόδιο που συνδυάζει ευκολία με παράδοση προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 16:40, αφού φτιάχνει συνταγές που είναι εύκολες και που αναδεικνύουν συστατικά, τα οποία όταν συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργούν απίθανες γεύσεις.

Κριτσίνια με σουσάμι, μια λιχουδιά που λατρεύουμε, αφού συνδυάζονται με τα πάντα και χορταίνουν πάρα πολύ, οπότε έχει μεγάλη αξία να τα έχετε χειροποίητα και σπιτικά. Το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού είναι ένα πλατό με τα κριτσίνια, ξηρούς καρπούς, δαμάσκηνα, βερίκοκα αποξηραμένα, blue cheese, γραβιέρα, μορταδέλα και σαλάμι αέρος. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει light σουτζουκάκια που τα κάνει στο φούρνο και μας ταξιδεύει στον χώρο και στον χρόνο, στην Σμύρνη της μεταβυζαντινής περιόδου, από όπου προέρχεται αυτή η συνταγή, σερβιρισμένα με δυόσμο και φέτα. Για επιδόρπιο ο Άκης ξεπερνάει για άλλη μια φορά κάθε όριο ευκολίας ετοιμάζοντας το απόλυτο σοκολατένιο γλυκό, μια μους σοκολάτας, με μόλις ένα υλικό, την οποία σερβίρει με φρούτα του δάσους.

Kitchen-Lab-04.02.2024Akis.jpg

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο δημιουργεί καταπληκτικές συνταγές με βασικό υλικό την αγάπη, αφού είμαστε λίγες μέρες πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα τέλειο ορεκτικό έχει επιλέξει για το κυριακάτικο μενού, μια γαλλική συνταγή, τα βολοβάν, ένα πολύ σικάτο φαγητό που κάνει πάταγο στην Ευρώπη και ειδικά στη Γαλλία και είναι οι πιο νόστιμες φωλίτσες που μπορείτε να δοκιμάσετε. Εκείνος τις φτιάχνει με μια μεσογειακή γέμιση που θα κάνει τη διαφορά και θα γίνει μια από τις αγαπημένες σας συνταγές. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει μια μακαρονοσαλάτα ceasar ένα φαγητό που, ενώ περιέχει στον τίτλο του την λέξη «σαλάτα», μόνο σαλάτα δεν είναι αφού είναι ένα υπερπλήρες γεύμα. Το γλυκό που προσφέρει είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στους ερωτευμένους, αφού ετοιμάζει ένα κατακόκκινο red velvet cake στην πιο απλή του εκδοχή, σε μια φόρμα, για να μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά, αφού ο έρωτας οφείλει να είναι καθημερινή υπόθεση.

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved