Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Για τρία χρόνια μέναμε χωριστά. Μου έσπαγε τα νεύρα»
Media

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Για τρία χρόνια μέναμε χωριστά. Μου έσπαγε τα νεύρα»

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Με τον Γιάννη έχουμε αυτό το κάτι που κρατάει μια σχέση για χρόνια. Αυτό είναι το ότι και οι δυο είμαστε παιδιά και η κόρη είναι η «μαμά» της οικογένειας! Δεν έχουμε παντρευτεί και ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα ο γάμος. Όταν ήμουν μικρή και έπαιζα με τις κούκλες, εγώ ήμουν πάντα η κούκλα η τσαχπίνα και όχι η σύζυγος! Είχα παντρευτεί στο παρελθόν αλλά ήταν άλλες τότε οι συνθήκες, ήμουν μικρή και «έπρεπε» να γίνει.

Για τρία χρόνια μέναμε με τον Γιάννη σε ξεχωριστά σπίτια. Ήταν μια περίοδος περίεργη, όπως περνάει κάθε ζευγάρι και η κόρη μας μας είπε «πηγαίνετε καλύτερα να ζήσετε χώρια». Είχε πάρα πολύ δίκιο και αυτό μας έφερε ακόμα πιο κοντά».

papadima.jpg

Η Δήμητρα Παπαδήμα ολοκλήρωσε τη συζήτηση για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου λέγοντας το εξής: «Τώρα πια γουστάρω πάρα πολύ να τον βλέπω μέσα στο σπίτι, κάποτε όμως μου έσπαγε τα νεύρα. Τώρα όμως γουστάρω πάρα πολύ να τον βλέπω, να τον φροντίζω, να λέμε στα αστεία μας. Το πρωί σηκώνεται και μου κάνει μπαλέτο, δεν υπάρχει».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδήμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved