Γιώργος Παπακώστας: «Οι δράστες ήταν ανήλικοι» - Τα νέα στοιχεία από τη διάρρηξη στο εστιατόριό του
Media

Γιώργος Παπακώστας: «Οι δράστες ήταν ανήλικοι» - Τα νέα στοιχεία από τη διάρρηξη στο εστιατόριό του

Ο Γιώργος Παπακώστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love Σου Κου» που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τη διάρρηξη που συνέβη πριν από λίγες μέρες στο εστιατόριό του.

Συγκεκριμένα, ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη περιέγραψε με πολλές λεπτομέρειες τις στιγμές της διάρρηξης και τόνισε πως οι δράστες ήταν ανήλικοι.

Όπως είπε ο Γιώργος Παπακώστας είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης, φέτος. Μάλιστα, όπως είπε, η ζημιά ήταν πολύ μικρότερη από την προηγούμενη.

«Είναι τόσο μεγάλο το σοκ του από ποιους έγινε και πώς έγινε, που δεν με ενδιαφέρει η ληστεία αυτή καθ’ αυτή. Είχαν μπει πέρσι στο μαγαζί μου, όχι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο αλλά από άλλη είσοδο. Είχαν κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο μαγαζί, γιατί δεν ήξεραν τα κατατόπια, είχαν κλέψει πολλά παραπάνω πράγματα που ευτυχώς δεν ήταν αξίας. Το χρηματοκιβώτιο δεν μπορούσαν να το πάρουν, γιατί το έχω βιδωμένο στο πάτωμα. Φέτος μπήκαν πολύ πιο γρήγορα, ούτε 5 λεπτά δεν έκατσαν μέσα στο μαγαζί».

Δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης:

«Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, του είπαν να μην αντιδράσει κι αυτοί έκαναν τη δουλειά τους, όπως την προηγούμενη φορά. Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο από το πάτωμα και έφυγαν. Η αστυνομία ήρθε εξωφρενικά γρήγορα αλλά δεν τους πρόλαβαν. Από τις κάμερες διαπιστώσαμε ότι είναι 100% ανήλικοι, υπάρχουν και κάποια άτομα στην ομάδα που δεν είναι ανήλικοι. Ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς είναι ίδιοι με τους περσινούς. Δεν θέλω να τιμωρηθούν τα παιδιά που μπήκαν στο μαγαζί μου και σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά. Θέλω με κάποιον τρόπο απλώς να σταματήσει αυτό, να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ευχαριστηθούν τη ζωή», περιέγραψε ο Γιώργος Παπακώστας.

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Γιώργο Παπακώστα να μιλά για τη διάρρηξη στο εστιατόριό του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved