Δεν το πίστευε ούτε ο Αρναούτογλου: «Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό στην ιστορία του Εκατομμυριούχου!»
Media

Δεν το πίστευε ούτε ο Αρναούτογλου: «Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό στην ιστορία του Εκατομμυριούχου!»

Για ακόμα μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» μας κράτησαν συντροφιά το βράδυ Σαββάτου. Αυτή τη φορά όμως, ένας παίκτης προκάλεσε σοκ στον παρουσιαστή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το κοινό έζησαν μία απίστευτη εμπειρία που έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του Εκατομμυριούχου και ούτε πρόκειται να ξαναγίνει.

«Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο», είπε ο παίκτης, ο Άρης λίγο πριν δώσει την απάντησή του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να του απαντά: «Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο», τόνισε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκανε πράξη όλα όσα είπε!

ekatommyriouxos2.jpg

«Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» κι ακολούθησε και ο ίδιος την έξοδο.

ekatommyriouxos.jpg

Μερικά λεπτά αργότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά!

«Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved